Odds ATP Finals 2022

Van 13 tot 20 november worden de ATP Finals 2022 gespeeld op de indoor hardcourtbanen in de Pala Alpitour te Turijn. Dit wordt de 53e editie van het toernooi en de tweede keer dat Turijn de eindejaarkampioenschappen van de ATP Tour organiseert. Voorspel wie die officieuze WK Tennis voor mannen gaat winnen via Wedden op Sport en sla de winnende bookmakersdeals binnen de lijnen!

Historie ATP Finals 2022

Het toernooi begon in 1970 onder de naam “The Masters”. Met de totstandkoming van de ATP werd de naam in 1990 veranderd in “ATP Tour World Championship”. Vanaf 2000 tot en met 2008 heette het de “Tennis Masters Cup”, en vanaf 2009 tot en met 2016 was de naam van het toernooi de “ATP World Tour Finals”. In 2017 verkortte de ATP de naam naar ATP Finals. Sinds 2009 tot en met 2020 is Londen de toernooilocatie. In 2021 verhuizen de ATP Finals voor vijf jaar naar de Italiaanse stad Turijn.

Tot en met 2007 (met uitzondering van 1970-1971, 1977-1979 en 2004) werd de enkelspelfinale gespeeld als een “best of five sets”, dit wil zeggen naar drie gewonnen sets. Sinds 2008 is het een “best of three sets”, dit wil zeggen naar twee gewonnen sets.

Favorieten ATP Finals 2022

Roger Federer is recordhouder als het gaat om zeges tijdens de ATP Finals, maar de zesvoudige winnaar uit Zwitserland is er dit jaar niet meer bij. Hierdoor is Novak Djokovic weer de grote man bij de online bookmakers. Djokovic is niet langer de nummer één van de wereld, maar geniet nog altijd een enorme status in de tenniswereld en dus nemen de goksites waar je op tennis kunt wedden dit over.

Daniil Medvedev is een belangrijke outsider. Net als Felix Auger Aliassime en Rafael Nadal. Die laatste moest knokken om zich überhaupt te plaatsen voor dit toernooi. Iets wat zijn landgenoot en nummer één van wereld Carlos Alcaraz niet lukte. Het doet niet mee in Turijn vanwege een blessure.

Odds

De bookmakersdeal voor deze 53e editie van de ATP Finals staan op scherp. De beste quoteringen voor eindwinst van Djokovic heeft Wedden op Sport voor je opgezocht en de maximale winstbonus staat hierbij op 2,38 maal je inlegbedrag.

Wedden op winst voor Medvedev levert je maximaal 5,00 het speelbedrag op en stort je bij één van de legale Nederlandse Sportsbooks een geldbedrag op Aliassime, dan kan je daar een maximum bookmakersbonus van 6,50 keer je inleg mee winnen. De outright quotering voor Nadal staat op 9,00 en dat geldt ook voor de odds van Stefanos Tsitsipas.

Taylor Frits, Casper Ruud en Andrei Rublev hebben volgens de bookies de laagste winstkansen en krijgen dan ook vanzelfsprekend de hoogste odds mee. Check onze bookmakerspagina voor hun pre-tournament outright odds.

Wedden op Tennis

Online Wedden op Tennis maakt het volgen van deze mooie sport nog spannender. Elke bal die in of uit gaat kan bepalend zijn voor jouw winstkansen! Hou je van een beetje spanning en weet je ook hoe je verantwoord en veilig online kunt Wedden op Tennis?

Check dan alle actuele odds en deals voor de ATP Finals 2022 op de Wedden op Sport bookmakerspagina. En wie weet ben jij straks de grote winnaar van deze tennisseizoenafsluiter in Turijn!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.