Odd overzicht Premier League darts Nottingham

Komende donderdag start de tweede ronde van de Premier League of Darts. Dit keer worden de pijlen gegooid in het Engelse Nottingham. Dit toernooi bestaat uit negen darters van het hoogste niveau, waaronder onze landgenoot Michael van Gerwen. Bij de bookmakers wordt een overwinning van Mighty Mike zeer goed beloond. Een voorspelling via Wedden Op Sport kan voor dit Premier League toernooi veel geld waard zijn.

Historie

De Premier League Darts start jaarlijks op de eerste donderdag in februari en kent zestien speelronden. Het Schotse Aberdeen was vorige week het decor van de Darts. Komende donderdag strijken de darters neer in Nottingham waar de tweede competitiewedstrijd zal plaatsvinden. De Engelse stad is een van de langst dienende Premier League-locaties van dit evenement; dat in 2007 voor het eerst werd gehouden.

Darters

Op elk toernooi mag een gastdarter meespelen met de negen darters. Vorige week in het Schotse Aberdeen was dat John Henderson. In Nottingham is die eer aan de dartster Fallon Sherrock. Sherrock die haar bekendheid opschroefde door de derde ronde van het PDC WK 2020 te bereiken.

Naast Michel van Gerwen zullen ook Rob Cross, Peter Wright, Michael Smith, Glen Durrant, Gary Anderson, Daryl Gurney, Nathan Aspinall en Gerwyn Price de darters die we donderdagavond in de Motorpoint Arena te Nottingham strijden om de prestigieuze titel van deze Premier League ronde.

Odds

Op donderdagavond beginnen Rob Cross en Nathan Aspinall aan de tweede dart challenge van de Premier League Darts. De bookmakers, waaronder de TOTO, hebben de odds voor Cross x1.95 net iets hoger ingeschaald dan voor Aspinall x1.83. Dit duel wordt gevolgd door de wedstrijd Price tegen Smith. De bookies hebben daarin duidelijk iets meer vertrouwen in Price (x1.50) dan in Smith. De odd voor Smits is namelijk: x2.55. Anderson en Wright treffen elkaar rond een uur of 21:30 (Nederlandse tijd) elkaar op het podium. De odds daarvoor zijn x2.10 voor een overwinning van Anderson en x1.70 als de Schotse wereldkampioen Wright zijn landgenoot weet te verslaan.

Durrant krijgt deze avond de eer om tegen de gastdarter in dit geval is dat dus Sherrock te mogen spelen. De bookmakers laten aan de hand van de quoteringen duidelijk zien wie hier de favoriet is. Een zege van Durrant staat op x1.15, maar de echte klappers vallen als Sherrock wint, want die odd staat gemiddeld op x5.25.

Van Gerwen en Gurney sluiten de dartavond af en daarbij worden zeker niet de minste odds gehanteerd. Een zege in Nottingham van MVG staat op x1.15, maar als de darter uit Vlijmen verliest van Gurney worden spelers die op de Brit hebben ingezet een stuk rijker! De bookies hebben er met x5.25 een zeer hoge odd voor gereedstaan.

Wedden op Darts

Wedden op darts biedt heel veel speelmogelijkheden waardoor er op deze sport veel gegokt wordt. Dat betekent dat er altijd hoge quoteringen beschikbaar zijn. Er kan niet alleen op de winnaar gespeeld worden, maar bijvoorbeeld ook op de eindscore, hoe hoog gooit een speler uit en wie gooit er een negendarter? Wedden op darts is dus heel veelzijdig en dat maakt het extra spannend. Meespelen kan al vanaf een klein bedrag: maak het nooit te bont en speel te allen tijde verantwoord. Alleen dan blijft wedden op darts ook altijd leuk.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.