Wedden op speelronde 33 in Nederlandse Eredivisie 2020 - 2021

Sommige beslissingen zijn al gevallen, anderen moeten nog plaatsvinden. Feit is dat Nederlandse Eredivisie langzaam maar zeker naar het einde loopt. Komende donderdag, op Hemelvaartsdag, worden de op een na laatste wedstrijden afgewerkt. Wie speelt er straks Europees voetbal en wie moet volgend seizoen zijn wedstrijden in de Keukenkampioen Divisie afwerken? Wedden op speelronde 33 in Nederlandse Eredivisie doe je natuurlijk via Wedden op Sport!

Historie Nederlandse Eredivisie 2020 – 2021

De Nederlandse Eredivisie seizoen 2020 – 2021 begon op 11 september 2020. Ajax, PSV, AZ en Feyenoord werden vooraf als grootste titelkandidaten bestempeld bij de bookmakers. FC Emmen, VVV, RKC Waalwijk en Fortuna Sittard waren vooraf de grootste kandidaten om te degraderen. Inmiddels zijn we 32 speelronden verder: Ajax is kampioen en Feyenoord is de grootste tegenvaller bovenin. Vitesse verraste positief.

Onderin valt Willem II tegen. De Tilburgers moeten nog flink strijden om niet te degraderen. ADO Den Haag staat nu laatste, maar er kan werkelijk nog van alles gebeuren in die laatste speelronden.

De Eredivisie kent nog twee speelronden. De wedstrijden van donderdag en vervolgens de slotronde op zondag 16 mei. Daarna gaat de focus voor wat betreft het Nederlandse voetbal op het EK en zal er internationaal vooral worden uitgekeken naar de Champions League en Europa League finales.

Odds

Ook bij de online bookmakers wordt deze dagen veel gespeculeerd over de afloop van de komende speelronde. Bovenin is het vooral spannend wie er tweede wordt. PSV en AZ gaan dat onderling uitmaken komende week. Donderdag speelt PSV thuis tegen PEC Zwolle. Als de thuisploeg zegeviert, dan zorgt dat voor een bookmakers bonus van x1,16. De winstbonus loopt op naar x6,95 als het een gelijkspel wordt en stijgt zelfs door naar x11,00 keer je speelbedrag als je een winnende weddenschap plaatst op PEC Zwolle.

AZ speelt donderdag een uitwedstrijd bij FC Groningen, waar afgelopen weekeinde een ontketende Arjen Robben weer van zich liet spreken. Een Alkmaarse zege levert bij de bookies maximaal x1,55 keer je inleg op. Gaat Groningen stunten door de punten in het Hoge Noorden te houden? Dan betalen de bookies x5,45 het speelbedrag uit aan punters die hierop gokten in de pre-fase. Een gelijkspel krijgt een pre-odd van x4,00 mee bij dit duel.

Bij de degradatiekraker ADO Den Haag – Willem II staat een Tilburgse zege in de pre-odds op x1,96 keer je inleg. Thuisploeg ADO moet het doen in de pre-fase doen met een odd van x3,40. Een gelijkspel, dat voor beide ploegen een waardeloze uitslag is, betekent sport voetbalpunters die daarop gokten wel jackpot. Zij ontvangen in dat geval x3,60 keer hun inleg en pakken daarmee de hoogste quotering bij dit duel.

FC Emmen zal met een schuin oog richting Den Haag kijken, maar moet zelf ook aan de bak. Het speelt tegen SC Heerenveen. Emmen zit in een flow en dat zien ook de bookies: de pre-odds staan op x1,98 als de Drentse formatie wint donderdag. Als Heerenveen zegeviert, dan levert dat gamers die dit speelden x3,30 keer hun inleg op.

Dan de pre-odds bij Ajax Amsterdam – VVV Venlo. Voor Ajax boeit het allemaal niet zoveel meer. Voor VVV-Venlo is het juist alle hens aan dek! Winnen de Limburgers donderdag van Ajax dan ontvangen spelers die dit uitslag hebben geplaatst: x20,50 hun inleg!

RKC Waalwijk heeft van alle degradatieclub de minste zorgen in aanloop naar de 33e speelronde in de Nederlandse Eredivisie. Een zege op  FC Twente zou alle twijfel wegnemen. De pre-odds hiervoor staan op x2,24 je inleg. Winst voor FC Twente levert je maximaal x2,85 op.

Wedden op Voetbal

De strijd om Europees voetbal en degradatievoetbal wordt donderdag 13 mei richting haar climax geduwd met de 33e speelronde in de Nederlandse Eredivisie. Alle wedstrijden beginnen om 14.30 uur. Grijp die kans door tijdig in te zetten op de pre-odds bij het Wedden op Voetbal en scoor op Hemelvaartsdag 2021!

De Eredivisiewedstrijden van donderdag zijn een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met online voetbalwedden of om als ervaren voetbalwedder je slag te slaan! Hoge quoteringen tijdens deze laatste mogelijkheden om geld te verdienen aan Eredivisie wedstrijden. Dus zet nu in via Wedden op Sport  en scoor.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.