Nederlands elftal: voorspel de uitslag van de Nations League wedstrijd tegen Italië!

Komende woensdag speelt het Nederlands elftal tegen Italië. Om bovenin te blijven meedraaien in Groep 1 van de A-League moet Nederland winnen in Italië. Maar gemakkelijk wordt dat niet. Nederland verloor vorige maand in Amsterdam van het Italiaanse elftal en de mannen van bondscoach Frank de Boer speelden afgelopen zondag ook al met 0-0 gelijk tegen Bosnië en Herzegovina. Wint Oranje woensdag wel? Laat je voorspelling achter via Wedden op Sport en win! 

Historie

De wedstrijden tussen voetballanden Italië en Nederland zijn altijd om je vingers bij af te likken. Het zijn altijd toppers en dat komt omdat beide landen een echte voetbalcultuur hebben. Het aanvallende voetbal tegenover het catenaccio-spel van de Squadra Azzuri zorgt voor interessante ontmoetingen!

In de H2H statistieken over de laatste vijf ontmoetingen zien we een duidelijk overwicht voor de Italianen. Zij wonnen driemaal en Nederland geen enkele keer. De overige twee onderlinge ontmoetingen eindigden in een gelijkspel.

Favoriet

Vanwege deze historische statistiek zijn de Italianen ook direct favoriet voor dit duel. Daar komt nog bij dat de ploeg van bondscoach Roberto Mancini momenteel bovenaan staat in Groep 1 van de A-League. Italië heeft vijf punten verzameld dankzij de overwinning op Nederland en twee gelijke spelen tegen Bosnië en Herzegovina (1-1) en Polen (0-0).

Toch houden de online bookmakers een flinke slag om de arm. Nederland heeft onder Ronald Koeman behoorlijk indruk gemaakt en veel grote landen verslagen. Bovendien is Nederland nog altijd de finalist van het vorige Nations League toernooi, dat vorig jaar voor het eerst weer gespeeld.

Odds

Een mix van huidige vorm, H2H statistieken en historische data zorgt voor een indeling van de pre-wedstrijd quoteringen die in alle gevallen positief uitvalt voor diegene die de uitslag goed voorspellen! Speel je op winst voor Italië? Dan ontvang je x2,12 keer je inleg als de thuisploeg zijn favorietenstatus waarmaakt woensdag!

Ga je voor een gelijkspel, net zoals in 2013 en 2018 het geval was? Dan keren de online bookmakers gemiddeld x3,10 keer je inleg uit als er woensdagavond in Milaan inderdaad geen winnaar uit de bus rolt.

En dan het beste nieuws van allemaal: een zege van Oranje levert bij dit duel het meeste op! Wint Nederland van Italië dan is het dubbel feest voor de mensen die via Wedden op Sport een gokje hebben gewaagd op een Nederlandse overwinning. Gemiddeld ontvangen zij dan namelijk x3,25 keer het aantal ingelegde euro’s op hun bankrekening. Ruim drie keer zoveel krijgen dan je geeft, dat is natuurlijk een gigantische topdeal! Ga naar onze bookmakerspagina en plaats onder andere via TOTO.nl je weddenschap op een overwinning van het Nederlands elftal.

Wedden op Voetbal

Scoren was nog nooit zo gemakkelijk: inzetten op uitslagen in de Eredivisie, Premier League of Champions League? Via Wedden op Sport scoor je altijd de beste odds en deals bij voetbalwedstrijden. Ook voor wedstrijden van het Nederlands elftal zit je hier eerste rang! Check de actuele odds en combi-deals via onze bookmakerspagina of bereid je extra goed voor via onze nieuwsberichten, kennisbank of informatiepagina voor beginners, over wedtypes en -strategieën die je kunt gebruiken bij het Wedden op Voetbal!

Bind je voetbalschoenen onder, loop warm en scoor de winnende voetbalweddenschap voor dit Nations League duel Italië – Nederland via Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.