WK Kwalificatie Qatar 2022: Nederlands elftal tegen Gibraltar

Dinsdagavond speelt Nederland op het Iberische schiereiland Gibraltar haar derde interland in een week tijd. Wint Oranje deze uitwedstrijd en komt het daarmee op zes punten uit drie wedstrijden? Voorspel de uitslag als het Nederlands elftal tegen Gibraltar speelt en scoor met de WK kwalificatiewedstrijd Qatar 2022: Nederland – Gibraltar via Wedden op Sport!

Historie Nederlands elftal tegen Gibraltar

Dit duel wordt de eerste Head 2 Head confrontatie tussen beide landen. We speelde nimmer met Nederlands elftal tegen Gibraltar. Als we een historische analyse willen maken moeten we dus kijken naar de huidige vorm van beide elftallen. Om te beginnen vermelden we eerst de posities op de wereldranglijst: Nederland is 14e en Gibraltar 195e.

Uit deze eerste statistiek blijkt al dat er een groot krachtsverschil zit tussen beide formaties. En dat zien we ook terug in de recente uitslagen. Gibraltar verloor drie van haar laatst gespeelde duels en wist twee keer een gelijkspel te behalen. Nederland daarentegen won drie keer, speelde eenmaal gelijk (1-1 tegen Spanje) en verloor ook één keer (4-2 Turkije).

Favorieten

Nederland is één van de favorieten in Groep G, terwijl Gibraltar tot de kleinste in de poule behoort. Toch is Oranje deze kwalificatiereeks allesbehalve goed gestart. Na de 4-2 nederlaag tegen Turkije werd er met slechts 2-0 gewonnen van zwakke broeder Letland.

Omdat Gibraltar de kwalificatiereeks nog beroerder startte met nederlagen tegen Noorwegen (0-3) en Montenegro (4-1) is Nederland wel overduidelijk favoriet bij de online bookmakers. Bij een overwinning van de thuisploeg worden dan ook torenhoge bonussen uitgekeerd. Als Nederland ‘gewoon’ wint op het Iberische schiereiland in de Middellandse Zee, dan is de winstbonus zeer klein. Maar de winstkansen zijn bij een weddenschap op Oranje natuurlijk wel levensgroot.

Odds Nederlands elftal tegen Gibraltar

De pre-wedstrijd odds staan mijlenver uit elkaar. Bij een overwinning van Gibraltar in deze thuiswedstrijd tegen Oranje wordt er bij TOTO.nl tot maximaal x90,00 het ingelegde speelbedrag uitgekeerd! Een zeer hoge quotering, maar (uiteraard) wel eentje met lage winstkansen.

Bij een gelijkspel scoor je nog altijd hoog bij de bookmakers. Gemiddeld komt de uitkering bij een winnende voorspelling op een puntendeling tussen Gibraltar en Nederland uit op x13,50 keer je inleg.

Speel je op een driepunter voor het Nederlands elftal in deze WK kwalificatiewedstrijd? Dan zijn de winstkansen bijzonder hoog, maar de pre-odds geven je weinig bonus. De quotering van x1,01 is zelfs de laagst mogelijke bonus.

Ben je op zoek naar hogere winsten en ben je bereid daarvoor ook wat meer risico te nemen? Wijk dan af van het 1×2 spelsysteem en kies bijvoorbeeld voor de correcte score of een handicap weddenschap.

Wedden op Voetbal

Voor het Wedden op Voetbal zit je bij Wedden op Sport op de eretribune! De knallende online gokdeals die wij wekelijks presenteren, zullen jou als online wedder op voetbalwedstrijden ongetwijfeld als muziek in de oren klinken. Scoor jij ook met het Nederlands elftal? Speel dan mee met Gibraltar – Nederland en pak die bookmakers bonus!

Het duel begint dinsdag 30 maart om 20:45 uur en wordt gespeeld in de hoofdstad van Gibraltar. Zet dus op tijd in om de pre-odd weddenschappen te pakken of log in tijdens de wedstrijd om te scoren met een live gok op het Nederlands voetbalelftal!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.