Geplaatst Nederlands elftal op jacht naar monsterscore tegen Gibraltar

Het Nederlands elftal heeft zich dankzij winst op Ierland definitief weten te plaatsen voor het EK voetbal in Duitsland. Dit toernooi wordt volgend jaar zomer gespeeld. Ronald Koeman kan zich dus vanaf nu gaan voorbereiden op dat eindtoernooi. Maar de EK kwalificatie zelf is nog niet voorbij. Dinsdag wacht de slotwedstrijd uit Poule B, uit bij Gibraltar. Gaat Nederland een monsterscore neerzetten tegen dit kleine voetballand? Vergelijk, voorspel en scoor de beste Gibraltar – Nederland odds via Wedden op Sport!

Historie

Nederland en Gibraltar speelden tot nu toe drie keer eerder tegen elkaar. Alle keren won het Nederlands elftal. Sterker nog Gibraltar scoorde nog nooit tegen ons land, terwijl wij in die drie onderlinge duels tot zestien treffers kwamen. Een gemiddelde van meer dan vijf doelpunten per duel.

De eerste twee onderlinge ontmoetingen vonden plaats in de WK kwalificatie voor het WK in Qatar. Beide duels werden in 2021 gespeeld. Uit won Oranje met 0-7 en thuis zegevierde onze leeuwen met 6-0. In deze EK kwalificatie reeks werd er in Rotterdam al tegen Gibraltar gespeeld. Daar viel de score misschien iets tegen. Nederland won met ‘slechts’ 3-0.

Favoriet bij Gibraltar – Nederland

Dit deel van de voorbeschouwing kunnen we eigenlijk wel overslaan, want natuurlijk is Nederland komende dinsdag favoriet. Of nou ja, overslaan. Dat nou ook weet niet, want deze wedstrijd is een uitstekende mogelijkheid om via een ander speltype hoge odds te scoren. De winstkansen liggen dan wel iets lager dan bij het reguliere 1×2 spelsysteem, maar de odds komen dan wel hoger uit.

Zo kan je kiezen voor de correcte score combinatie, waarbij je op drie uitslagen tegelijk speelt. Of je kiest voor een spelers special waarbij je vooraf aangeeft hoe vaak Weghorst, Gakpo, Xavi Simons of Donyell Malen gaan scoren. Zo kan je ook bij het spelen op de favoriet nog flinke winstbonussen binnenhalen!

Odds Gibraltar – Nederland

Uiteraard is het 1×2 spelsysteem ook nog steeds een goede optie, vooral omdat de kans dat je wint hierbij het aller grootst is. Een weddenschap op favoriet Nederland levert daardoor tot maximaal 1,02 keer het ingelegde speelbedrag op. Niet hoog, maar bij een tientje inzet krijg je na afloop toch twee euro meer uitbetaald dat je hebt ingelegd.

Gaat Gibraltar stunten tegen het Nederlands elftal? In de pre-wedstrijd fase levert deze voorspelling bij een succesvolle afloop tot maximaal x21,00 keer het wedbedrag op bij de voetbal bookmakers in ons land.

Wint Gibraltar komende dinsdag in Faro van Nederland? Dat is dat een GIGA stunt! De online bookmakers stunten dan keihard mee en gaan torenhoge bookmakersbonussen uitbetalen. De maximale odds stijgen bij deze 1×2 voorspelling namelijk gemakkelijk naar x51,00 het ingelegde speelbedrag en dat is redelijk uniek bij een EK kwalificatieduel!

Wedden op Voetbal

Gibraltar – Nederland is de laatste wedstrijd van het Nederland in deze EK kwalificatie en ook de laatste keer dat ze in 2023 in actie zullen komen. Voor Voetbalgokkers die dit jaar nog willen Wedden op Voetbal bij een wedstrijd van het Nederlands elftal zullen dus nu moeten toeslaan.

Voorspel, vergelijk en zet in op Gibraltar – Nederland en zorg dat je weddenschap voor dinsdag 21 november 20:45 uur geplaatst, want dan zal in Faro de aftrap worden verricht. Dan sluiten de pre-wedstrijd deals en worden de live gokken odds geactiveerd. Live meespelen? Check dan via Wedden op Sport de beste live gokken odds!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.