Laatste uitzwaaiwedstrijd voor EK: Nederland - IJsland

Het Nederlands elftal vertrekt na maandag 10 juni naar Duitsland om zich daar voor te bereiden op de eerste EURO 2024 poulewedstrijd tegen Polen. Maar eerst kunnen de Oranjefans hun helder nog uitzwaaien in het oefenduel Nederland – IJsland. Voor online Voetbalgokkers een ideale kans om ook nog één keer te scoren met het Wedden op Voetbal voordat het EK echt begint. Speel mee met Nederland – IJsland en zet in via de beste odds door in te zetten via Wedden op Sport.nl!

Historie

Nederland speelde in het verleden vaker tegen IJsland. Meestal ging dat wel goed, heel soms liep het fout af. In de afgelopen acht onderlinge ontmoetingen won Nederland vijf keer. IJsland wist tweemaal tot winst te komen en één keer eindigde een duel tussen beide landen onbeslist.

De laatste keer dat beide ploegen tegenover elkaar stonden op het voetbalveld was in 2015, alweer negen jaar geleden. Toen tijdens de EK kwalificatie. Aan dat duel beleefd Oranje weinig goede herinneringen, want er werd thuis met 0-1 verloren. De uitwedstrijd leverde ook al geen punten op. IJsland won die wedstrijd met 2-0.

Favoriet bij Nederland – IJsland

De online bookmakers zien Nederland als overduidelijke favoriet. Oranje steeg afgelopen week bij de bookmakers zelfs een plaatsje. Het Nederlands elftal passeerde de Belgen op de ranglijst van kanshebbers op EK eindwinst. IJsland zal niet meedoen komende maand en dus is het vrij logisch dat ze als underdog dit oefenduel ingaan.

Bovendien wist Oranje indruk te maken met een 4-0 overwinning op Canada. Het B-elftal van bondscoach Ronald Koeman begon matig, maar wist aan de hand van uitblinker Jeremie Frimpong Canada toch vrij simpel over de knie te leggen.

Odds Nederland – IJsland

De pre-wedstrijd quoteringen in het 1X2 spelsysteem staan er fris en vrolijk bij. De hoogste odds vinden we achter een zege van IJsland. Er is een maximale uitbetaling ingesteld voor een overwinning van het IJslandse team. Bookmakers betalen tot 12.90 keer het inzetbedrag uit bij een overwinning op Oranje.

Als Nederland niet meer dan een gelijkspel behaalt tegen IJsland, kan er tot 7.35 keer het inzetbedrag gewonnen worden via het 1×2 spelsysteem bij de veilige, legale Nederlandse wedkantoren die gemakkelijk en snel kunt vergelijken via Wedden op Sport.nl

Als Oranje wint van IJsland in De Kuip, dan gebeurt wat velen al hadden voorspeld. De bookmakers betalen dan tot 1.17 keer het inzetbedrag uit als Oranje inderdaad de IJslandse bezoekers weet te verslaan.

Wedden op Voetbal

Met EURO 2024 in aantocht is Wedden op Voetbal in bijna elke huiskamer, voetbalkantine, werkplek of kroeg weer hot! De beste manier om geld te verdienen aan het EK en wedstrijden van Oranje blijft echter nog steeds de online gokmarkt. Hier kan je bij diverse bookmakers je winstkansen inschatten en zelfs spreiden.

Ga voor de beste odds en deals en vergelijk de quoteringen in de pre-wedstrijd fase van Nederland – IJsland via onze bookmakerspagina! Zo scoor je altijd de hoogste odds bij het voorspellen van dit duel dat op maandag 10 juni om 20:45 uur zal beginnen.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.