NBA-basketbal: weekend vol topwedstrijden in Eastern en Western Conference

Voor basketbal van het allerhoogste niveau moet je in de Verenigde Staten van Amerika zijn. De NBA is al jaren dé meest toonaangevende basketbalcompetitie ter wereld. Ook bij de wedkantoren zijn NBA-wedstrijden razend populair. Bovendien lopen de odds gigantisch op en zijn verrassingen niet van de lucht. Alleen de Denver Nuggets lijken dit seizoen ongenaakbaar, maar alle andere (top)teams lijden regelmatig puntverlies in een competitie waar iedereen van iedereen kan winnen.

Western Conference

Basketbal in de States is in niets te vergelijken met bijvoorbeeld de Eredivisie voetbal. Daarin weet je van tevoren al bijna zeker dat Ajax en PSV hun duels wel gaan winnen. In de Western Conference van de NBA lijken de Denver Nuggets wel een beetje op PSV: ze winnen alles! Eerste achtervolger is Oklohoma City Thunder, dat een wedstrijd minder heeft gespeeld. De Los Angeles Clippers staan derde.

Eastern Conference

In de Eastern Conference wordt de ranglijst aangevoerd door de Toronto Raptors, die afgelopen week met 103 om 106 verloren van Denver. De Milwaukee Bucks staan tweede en het podium wordt vooralsnog gecompleteerd door de roemruchte Philadelphia ’76-ers.

Pre-wedstrijdquoteringen

De wedkantoren pakken voor deze speelronde weer flink uit. Bij het duel tussen de Charlotte Hornets en de Denver Nuggets schieten de odds als een driepunter door de basket: x 1.88 als de Hornets winnen en x 1,95 als Denver opnieuw de zegekrans mag dragen.

Voor de wedstrijd van Detroit Pistons tegen Philadelphia ’76ers worden de pre-wedstrijdquotering iets hoger ingeschaald. Als de basketbalmannen van Detroit thuis winnen, wordt er x 2.15 uitgekeerd. Een zege van Philadelphia staat op x 1.72.

Nog meer hoge odds noteren de wedkantoren bij de wedstrijd in Orlando. Neemt Indiana Pacers de volle mep mee naar huis door Orlando Magic in eigen huis te verslaan? De bookmakers zijn bereid elke inleg hierop x 2.04 keer te belonen. Winst van de basketbalploeg uit Orlando staat genoteerd op x 1.79.

Speel dit weekend mee met de hoogst geklasseerde basketbalteams in de USA en zorg dat win.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.