UEFA Nations League odds: wint Polen van België?

Als het Nederlands elftal aanstaande dinsdag in De Kuip tegen Wales speelt, komen de poulegenoten van Oranje ook in actie. Op dezelfde avond spelen Polen en België tegen elkaar in Warschau. Beide teams hebben evenveel punten in Groep 4 van de UEFA Nations League. Welke ploeg wint volgens jou en kan op gelijke hoogte komen met Nederland? Voorspel de wedstrijd bij de bookmakers op Wedden op Sport!

Historie Polen – België

Deze maand speelden Polen en België al tegen elkaar in de Belgische hoofdstad Brussel. In het Koning Boudewijn Stadion scoorde Robert Lewandowski de eerste doelpunt van de wedstrijd voor zijn team. De Rode Duivels werden wakker geschud en gingen zelf ook scoren. Het lukte de Belgen zelfs om er zes te maken tegen het Poolse elftal. Eindstand 6-1 voor de Belgen.

In Groep 4 gaan Polen en België gelijk op. Beide teams hebben vier punten. De Belgen verloren hun eerste poulewedstrijd met 1-4 van het Nederlands elftal. Vervolgens werd er gewonnen met 6-1 van Polen en werd het een 1-1 gelijkspel tegen Wales.

Het Poolse team was afgelopen zaterdag nog in De Kuip. Ons Oranje wist niet te winnen van het Poolse elftal. Eindstand 2-2 in Rotterdam. Van Wales wist het Poolse team met 2-1 te winnen.

Favorieten

Bij de bookmakers wordt het meest gewed op een zege van België in Warschau en dat heeft er vooral mee te maken dat De Rode Duivels hoog op de FIFA ranglijst staan. De Belgen staan twee op de World ranking. Polen staat pas op de 26ste plaats.

Ook de monsterzege die de Belgen thuis boekten tegen het Poolse elftal rekenen de bookmakers mee in het indelen van de pre-odds voor dit duel.

Odds Polen – België

Ben jij opzoek naar de hoogste odds van dit duel, dan zal je die het meest vinden bij een zege van Polen en een gelijkspel. De bookmakers keren bij een overwinning van het Poolse elftal maximaal x3.50 keer je speelbedrag uit.

Een gelijkspel is bij de online bookmakers maximaal x3.45 keer je inleg waard en dat is maar een iets minder dan bij een zege van Polen.

Verwacht jij dat De Rode Duivels terugkeren met een overwinning op zak? Dan kan je ook nog hoge odds vinden bij een zege van België. Als onze zuiderburen winnen in Warschau, krijg je tot maximaal x2.14 keer je inleg terug.

Wedden op Voetbal

Deze week worden de laatste wedstrijden van deze Nations League periode afgewerkt. In september wordt het Europese toernooi weer opgepakt voor een laatste voorbereiding op het WK2022 in Qatar. Wil jij nog snel even scoren bij de bookmakers? Speel dan mee via Wedden op Sport en wed op de duels in de Nations League.

Bij het succesvol Wedden op Voetbal komt heel wat bij kijken. Ben je goed voorbereid en weet te je hoe de ploegen ervoor staan? Alle informatie die je nodig hebt vind je bij Wedden op Sport! Check de odds, zet in en win op jouw favoriet in deze laatste Nations League duels voor de zomervakantie.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.