Nations League voorspel Nederland - België voor hoge pre-odds

Aanstaande zondag speelt het Nederlands elftal de laatste wedstrijd in Groep 4 van de UEFA Nations League tegen België. Het duels wordt gehouden in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Voor beide landen is de wedstrijd het doel om eerste te worden in de groepsfase en de laatste voorbereiding op het WK2022 in Qatar.  Wil jij het duel Nederland – België voorspellen en hoge pre-odds scoren? Speel mee via Wedden op Sport!

Historie Nederland – België

In Groep 4 is Nederland leider van de poule. De ploeg van bondscoach Louis van Gaal haalde dertien punten binnen. België is de nummer twee in de groep met tien punten. De Belgen kunnen het Nederland nog lastig maken om groepswinnaar te worden. Daarvoor moeten de Rode Duivels wel winnen in Amsterdam. Polen en Wales kunnen niet eerste en tweede meer worden in de poule. Zondag strijden zij om de derde plek voor lijfsbehoud in de league-A.

Nederland en België speelden op 3 juni deze zomer voor het laatst tegen elkaar. Het duel dat gehouden werd in het Koning Boudewijn Stadion te Brussel werd met 1-4 gewonnen van België. Bergwijn, Depay (2x) en Dumfries waren goed voor de vier goals van Oranje. In de blessuretijd van het duel maakte de Belg Batshuayi nog een goal voor België, maar dat was lang niet genoeg om een punt te scoren. In 2018 en 2016 speelden de landenteams een oefenduel. Het werd beide keren een 1-1 gelijkspel.

Favorieten

De online bookmakers wijzen geen favoriet aan bij deze landenderby. Nederland kan wel eerste zijn in de poule, maar de Belgen zijn de nummer twee op de FIFA ranglijst. Daar houden de wedkantoren rekening mee met het incalculeren van de quoteringen.

Nederland won afgelopen donderdag van Polen. In Warschau versloeg de ploeg van bondscoach Van Gaal  het Poolse team met 0-2. Ook België won deze week in de Nations League. De ploeg van bondscoach Roberto Martinez rekende in Brussel af met Wales: 2-1.

Odds Nederland – België

De quoteringen zijn het hoogst bij een gelijkspel tussen Nederland en België. Als de lage landenteams aan elkaar gewaagd zijn aanstaande zondag keren de bookmakers tot maximaal x3.55 keer de inleg uit.

Een overwinning van de Rode Duivels staat in het 1×2 spelsysteem genoteerd op x3.10 keer je inleg. Die quotering is niet veel lager dan bij een gelijkspel.

Mocht Oranje aanstaande zondag winnen en groepswinnaar worden, dan keren de wedkantoren tot maximaal x2.30 keer je speelbedrag uit.

Wedden op Voetbal

Veel voetbalgokkers zijn al aan het Wedden op Voetbal op duels van Oranje nu het WK er aan zit te komen. Wil jij ook eens proberen of je voetbalwedstijden goed kunt voorspellen? Speel dan eens mee en ontdek of voetbalwedden iets voor jou is.

Wil je wedden op Nederland – België in de pre-fase? Dan heb je tot zondag 25 september 20:45 uur de tijd om te voorspellingen achter te laten bij de bookmakers. Op dat tijdstip trappen Nederland en België af in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Live wedden is dan nog wel mogelijk en kan ook bij de bookmakers op Wedden op Sport.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.