Nations League: Bookmakers hebben veel vertrouwen in Nederland tegen de Italianen

Dwight Lodeweges heeft een goed debuut gemaakt als bondscoach van Nederland. De 1-0 zege op Polen betekent een goede start voor de interim-bondscoach. Het zorgt ook voor drie punten in Groep 1 van de A-League, maar ook voor vertrouwen richting het tweede duel van maandag tegen Italië: bij zowel de fans als de bookmakers. Er heerst een hosanna stemming rondom het Nederlands elftal en dat merken we in de quoteringen bij de online goksites. Wedden op Sport heeft de hoogste odds klaarstaan voor Nederland – Italië! 

Historie

Nederland heeft het over het algemeen niet gemakkelijk tegen de Italiaanse ploeg. Twee jaar geleden werd het in een oefenduel 1-1. Ook in 2017 moest Oranje toegeven dat de Squadra Azzuri een tikkeltje beter waren. Het werd in de Amsterdam Arena 1-2 voor de Italianen. Bonucci was met één van zijn zeldzame doelpunten voor de nationale ploeg matchwinner.

In 2014 won Italië ook al van onze nationale elf. Toen werd het duel in Italië gespeeld en kwam het Nederlands elftal er niet aan te pas: 2-0. In 2013 werd het in Amsterdam 1-1 en in 2009 werd het onderlinge duel afgefloten bij 0-0. Daarmee komt het aantal wedstrijden zonder winst tegen Italië op vijf.

Het betroffen echter alle vijf oefenduels. Als het om het ‘echie’ gaat weet Oranje echter zich wel op te richten. Op het EK 2008 werd het 3-0 voor onze jongens. Ruud van Nistelrooy, Wesley Sneijder en Giovanni van Bronckhorst namen destijds de doelpunten voor hun rekening. Die wedstrijd in de groepsfase is nu – twaalf jaar later – nog altijd de laatste overwinning op de Italiaanse voetbalploeg.

Favorieten

Toch is Italië op voorhand geen favoriet bij de bookmakers. Aan de quoteringen bij de TOTO valt af te lezen dat de meeste mensen een overwinning verwachten van het keurkorps van interim bondscoach Dwight Lodeweges. Dit komt vooral omdat Italië afgelopen zaterdag niet wist te winnen van de zwakste broeder in de poule: Bosnië Herzegovina.

Italië kwam zelfs met 0-1 achter en wist een nederlaag ternauwernood af te dwingen door 1-1 te maken. Verder kwamen de mannen van de Italiaanse bondscoach Roberto Mancini niet.

Nederland speelde tegen de Polen bepaald niet sprankelend, maar enkele hoogstandjes van Memphis Depay en Frenkie de Jong lieten toch zien dat de ploeg goed in elkaar zit en dat het zelfvertrouwen groot is. Mede daardoor worden de Nederlandse elf bij de online goksites op een voetstuk geplaatst ten opzichte van het Italiaanse elftal dat met zichzelf worstelt en bovendien met diverse nieuwkomers op de proppen komt maandag. Wél wordt Ciro Immobile weer terugverwacht in de basis.

Odds

De odds liggen lekker hoog bij dit UEFA Nations League duel. Zelfs als je speelt op een thuisoverwinning van onze Oranje Leeuwinnen. Speel je via Wedden op Sport op een overwinning van Nederland, dan levert je dat bij de TOTO gemiddeld x2,20 keer je inleg op.

Denk jij dat het maandag uitdraait op een gelijkspel? Dan kom je gemiddeld uit op een uitkering van x3,00 het ingelegde speelbedrag als beide landen de punten gaan delen. Krijgt Nederland het deksel op de neus en herstelt Italië zich van een matige start in de Nations League? Dan pak je de hoogste odd bij dit duel! Gemiddeld wordt er x3,20 je inleg uitbetaald als Italië maandag Amsterdam verlaat met een overwinning op zak.

Wedden op Voetbal

Voetbal is het meest gespeelde sport bij de bookmakers die sportweddenschappen aanbieden. Poker, Formule 1 en paardensport volgen op gepaste afstand. Bij de TOTO wordt ook veel gespeeld op wielrennen, snooker en tennis. Maar waarom is voetbal dan zo populair? In de eerste plaats natuurlijk omdat veel Nederlanders verstand hebben van het spelletje en goed weten welke uitslagen je kan verwachten.

Maar als de winstkansen laag zijn, haken mensen vanzelfsprekend snel af. De winstkansen bij het Wedden op Voetbal liggen echter heel hoog en daarom blijft voetbal onverminderd populair bij Wedden op Sport.nl! Het gokken op landenteams is bovendien het meest lucratief omdat de odds vaak hoger liggen en de onderlinge verhoudingen nog duidelijker zijn dan bij clubs.

Wil je meespelen met het Nederlands elftal? Maak dan direct een account aan bij Wedden op Sport en speel maandag direct mee! De odds zijn extra hoog en het volgen van Nederland – Italië wordt zo extra spannend!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.