MOTOGP: Wedden op Grand Prix Duitsland 2022

Het MOTOGP circus strijkt dit weekend neer bij onze Oostenburen voor de Grand Prix Duitsland 2022. Deze race geldt altijd als een opmaat voor de TT van Assen. Loop ook warm voor de Dutch TT door de winnaar van deze race door te geven aan de online bookmakers. Voorspel en win hoge winstbonussen via Wedden op Sport!

Historie

De Grand Prix Duitsland wordt al sinds 1925 verreden. De race die in 1952 voor het eerst meetelde voor het wereldkampioenschap wordt vanaf 1998 gehouden op de Sachsenring in de buurt van Hohenstein-Ernstthal. In het verleden scheurden de motoren altijd over de Hockenheim- of Nürburgring.

Al grote coureurs uit het MOTOGP verleden wisten in Duitsland al te winnen. In 2019 was het de beurt aan de Spanjaard Marc Marquez. In 2020 werd de race niet georganiseerd vanwege COVID-19 maatregelen in Duitsland. Vorig jaar keerde de race weer terug en was Marquez opnieuw de beste in deze Duitse de race.

Favoriet Grand Prix Duitsland 2022

De favorieten voor de Grand Prix Duitsland 2022 zijn de mannen die het MOTOGP tot nu toe domineren. Topfavoriet volgens de bookmakers is Fabio Quartararo. De leider in de stand om het WK liet dit seizoen al fraaie dingen zien, maar heeft soms ook momenten waarop hij zichzelf verliest. Tot nu toe doet Quartararo het uitstekend en dus is hij topfavoriet voor deze Grand Prix Duitsland 2022.

Aleix Espargaro, Francesco Bagnaia, Enea Bastianini en de Fransman Johann Zarco behoren ook tot de kanshebbers voor winst, zo blijkt uit de outrights odds van de online bookmakers waar je op MOTOGP kunt wedden.

Odds Grand Prix Duitsland 2022

De pre-race odds voor de Grand Prix Duitsland 2022 staan lekker scherp! Alsof je een motorfiets plat in de bocht legt, kan je bij winst van Quartararo een maximale winstbonus van x1,95 scoren. De maximale snelheid van Espargaro ligt het hele seizoen al hoog en dat geldt ook voor de quoteringen bij winst van hem in deze race: x3,50.

Bij een race overwinning van titelverdediger Marc Marquez stijgen de odds naar x4,50 keer het ingelegde speelbedrag. Bij Bagnaia lopen ze zelfs op naar x5,25. Voor winst van Zarco racen de quoteringen na de dubbele cijfers. De bookmakers trekken de gashendel helemaal open met een winstbonus van x11,00 het ingezette wedbedrag.

Wedden op MOTOGP

De MOTOGP is de koningsklasse in de motorsport. Online Wedden op Motorsport is bij auto- en motorsport liefhebbers dan ook een populaire bezigheid. Het maakt het volgen van de races namelijk nog spannender en bij een correcte voorspelling kan je zelf geld winnen met het kijken van je favoriete sport!

De Grand Prix Duitsland 2022 wordt op zondag 19 juni verreden en start om 14:00 uur. Wees dus op tijd met het plaatsen van je voorspelling, want als de race eenmaal gestart is, vervallen alle pre-race deals. Uiteraard kan je via Wedden op Sport ook live gokken op de MOTOGP race. Check hiervoor onze bookmakerspagina en wie weet wordt jij de grote winnaar van dit raceweekend!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.