Wie wint Milaan - San Remo 2024? Voorspel en sprint naar hoge odds!

Op zaterdag 17 maart wordt in Italië de eerste grote eendagskoers van het wielerseizoen 2024 verreden. In Milaan zal worden gestart voor de 115e editie van Milaan – San Remo. Dit is een koers over 288 kilometer langs de Italiaanse kust met een finish op de Via Roma naar een steile klim over de Poggio. Kan Mathieu van der Poel net als vorig jaar naar winst sprinten? Pak zelfs ook een prijs en voorspel Milaan – San Remo 2024 via Wedden op Sport.nl!

Historie

Milaan-San Remo is de eerste grote klassieker van het wielerjaar 2024. Met 298 km is het in het moderne wielrennen de langste professionele eendagskoers van het jaar. Haar bijnaam is La Classicissima of La Primavera, De Lente, al spreken sommigen ook van la prima vera, de eerste ware wielerklassieker van het jaar.

Vorig jaar sprintte Mathieu van der Poel naar winst. Kan hij dit dit seizoen herhalen en opnieuw zorgen voor een Nederlandse overwinning in deze UCI WorldTour koers?

Favorieten Milaan – San Remo 2024

Voor deze UCI WorldTour eendagswedstrijden in Noord-Italië wijzen de bookmakers een tweetal topfavorieten aan: titelverdediger Mathieu van der Poel en Strade Bianche winnaar Tadej Pogacar. Vlak daarachter worden de namen van Mads Pedersen, Jasper Philipsen, Filippo Ganna en Matek Mohoeric genoemd. 

Maar de meeste prognoses gaan toch uit van een tweestrijd tussen Van der Poel en Pogacar. Beide steken in goede vorm en hebben al aangekondigd vol voor de winst te gaan in deze wedstrijd met de bijnaam La Primavera (de lente). 

Odds Milaan – San Remo 2024

Online inzetten bij de bookmakers kan mooie winstbonussen opleveren als de juiste renner gekozen wordt bij het voorspellen in de pre-race fase. Inzetten op Van der Poel kunnen daarmee maximaal 3,50 keer de het ingelegde speelbedrag mee winnen.

Deze uitbetaling is precies gelijk met de pre-odds die de bookies hanteren als de Sloveen Pogacar zaterdag wint. De UAE renner heeft dus ook een quotering van 3,50 bij de Nederlandse wielerbookmakers. Mads Pedersen is derde met een quotering van x9,00 keer inleg. De Fransman Christophe Laporte staat tegen 11,00in de boeken. Ganna met 15,00 keer de inlegwaarde. Mohoric is 19,00 de wedwaarde waarde, terwijl sprinter Jasper Philipsen momenteel tegen 21,00 de inzet in de boeken staat. 

Wedden op Wielrennen

Milaan-San Remo start om 10:00 uur en de race finisht naar verwachting rond 16:00 uur. Dat betekent dat pre-race weddenschappen voor 10:00 uur geplaatst moeten worden en dat live gokken tot ongeveer 16:00 uur kan. Vergelijk dus tijdig de quoteringen op de Gokken op Sport bookmakerspagina en sprint naar winst bij de bookmakers! 

De start van Milaan – San Remo 2024 is op de Piazza del Duomo in Milaan. Het peloton gaat vervolgens richting het zuidwesten, over voornamelijk vlakke wegen in Lombardije, naar Ligurië. De tweede helft van de koers loopt langs de badplaatsen aan de Ligurische kust via de Via Aurelia tot in San Remo. Sprint jij daar naar winst met een winnende voorspelling door te Wedden op Wielrennen?

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.