Meespelen met Players Championship Finals Darts

Gooi met Wedden op Sport in de roos en richt je pijlen op de juiste uitslag van een dartwedstrijd tijdens de Players Championship Finale 2019. Op onze website vind je altijd de meest actuele en hoogste odds voor de wedstrijden van topdarters als Michael van Gerwen, Rob Cross en Peter Wright.

Historie

De winnaar van dit toernooi ontvangt 100.000 pond. Voorspel jij vooraf de juiste winnaar, dan pik jij daar ook een graantje in mee. De Players Championship finale wordt sinds 2009 in november georganiseerd door de Professional Darts Corporation (PDC) en is een opmaat voor het WK dat eind december plaatsvindt.

Het toernooi begon eerst relatief klein, maar sinds 2016 doen er 64 darters mee aan deze finaleronde. Vorig jaar ging de overwinning naar Daryl Gurney. Hij was daarmee de eerste Britse darter die het toernooi op zijn naam schreef sinds 2012, het jaar dat Phil Taylor won.

In 2013 was het voor de eerste maal raak voor Michael van Gerwen. MVG uit het Brabantse Vlijmen versloeg diezelfde Phil Taylor met 11-7. In 2014 zou Gary Anderson de Nederlandse hegemonie doorbreken. De Schot versloeg Adrian Lewis met 11-6.

Een jaar later stond Lewis opnieuw in de finale van dit toernooi. Tegenstander was Mighty Mike. De pijlen vlogen er weer in alsof het magneten waren die op de trippel gericht zijn. Van Gerwen won voor de tweede maal dit toernooi: 11-6. Ook in 2016 en 2017 ging de eindwinst naar Van Gerwen, maar vorig jaar verloor onze landgenoot met 11-9 van Gurney waardoor de Britse darter de titelverdediger is komend weekend.

Favorieten

Gurney behoort echter niet direct tot de topfavorieten. Gerwyn Price, Rob Cross, Peter Wright en Michael van Gerwen prijken bovenaan de favorietenlijstjes bij de bookies. Gurney’s kansen worden lager ingeschat, maar goed: dat was vorig jaar ook het geval.

Outsiders zijn Glen Durrant, James Wade, Dave Chisnall en meervoudig finalist Adrian Lewis. Ook Raymond van Barneveld maakt zijn opwachting in het Engelse Minehead, maar de voormalig postbode verkeert het hele jaar al in een mindere vorm en wordt door vrijwel niemand als favoriet gezien.

Odds

Er wordt nu al volop gespeeld op de eerste ronden partijen. De odds voor de openingsmatch van Peter Wright zijn zeer interessant en inzetten hierop is dan ook erg populair momenteel. Winst van Wright staat bij de bookmakers op x1,25 keer je inleg. Wordt ‘snakebite’ verrast door tegenstander Wilson, dan levert dat mensen die op Wilson hebben gespeeld x4,00 het inlegde speelbedrag op.

Titelverdediger Gurney neemt het in de eerste ronde op tegen de nummer 71 van de wereld: Woodhouse. Gurney staat zelf zesde op die ranglijst. Wint hij zijn openingspartij in Butlin’s, dan keren de wedkantoren x1,25 keer het speelbedrag uit. Gaat hij onderuit? Dan mogen gokkers die op Woodhouse hebben gegokt x3,95 keer hun inleg bijschrijven.

Van Gerwen opent het toernooi tegen Humphries. De Brabantse veelwinnaar is uiteraard zwaar favoriet: x1,15 als MVG wint. Een zege van Humphries levert de tot nu toe hoogste odd van dit toernooi op: x5,50 je inleg!

Wedden op Darten

Naast het spelen op winnaars van toernooien of het gokken op afzonderlijke partijen kan er via Wedden op Sport ook gegokt worden op matchdetails. Wie gooit de meeste keren 180? Komt er een 9-darter? Welke darter behaalt het hoogste gemiddelde? Hoeveel legs wint Humphries tegen Van Gerwen? Of welke twee darters staan er komende zondag in de finale?

Allemaal winstkansen voor jou bij het Wedden op Darts! Check dus snel de spelopties op onze bookmakerspagina en doe komend weekend mee met de Players Championship Finals 2019 in het Engelse Minehead!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.