Manchester United en Manchester City kruisen degens in EFL Cup

Aanstaande dinsdag spelen Manchester United en Manchester City de stadsderby op Old Trafford. De inzet? Een plek in de finale van de EFL Cup. De halve eindstrijd vindt plaats bij United, maar als het duel van dinsdag geen winnaar krijgt, volgt er een return bij City. De bookmakers verwachten een zege van City, maar wat denk jij? 

Historie

De EFL Cup is inmiddels aanbeland bij de laatste vier ploegen.  Manchester United bereikte de halve eindstrijd door een zege op Colchester: 3-0 en City claimde haar plekje door Oxford met 1-3 simpel opzij te zetten.

City wint de voorbije matches op Old Trafford telkens van haar stadsgenoot, maar andersom is dat ook het geval: zodra United bij City op bezoek gaat, lijken de Mancunians over krachten te beschikken die ze vooraf niet wisten.

Op Nieuwjaarsdag werd United in Londen verslagen door een sterk acterend Arsenal: 2-0. En dat terwijl United 2019 met twee knappe overwinningen eindigden: 0-2 uit bij Burnley en 4-1 thuis tegen Newcastle United. Afgelopen zaterdag kwam de ploeg van trainer Ole Gunnar Solskjaer weer niet tot winst. In de Premier League match tegen Wolverhampton bleef het steken op 0-0.

De vorm van City is zeer goed. Afgelopen zaterdag versloeg het Port Vale in FA Cup met 4-1. Ook de laatste twee Premier League matches werden gewonnen: op Nieuwjaarsdag moest Everton eraan geloven: 2-1 en vlak voor het einde van het kalenderjaar werd Sheffield United nog even om de vingers gewonden: 2-0. Maar de laatste uitmatch van 2019 ging (verrassend) verloren. Wolverhampton Wanderers pakte drie punten dankzij een 3-2 zege. Deze halve finalematch bij United is de eerste uitwedstrijd sinds die nederlaag.

Favorieten

Het is duidelijk dat City de bovenliggende partij is voorafgaand aan deze wedstrijd, maar dat geeft natuurlijk geen garanties. Wel weet je zeker dat de uitkering bij een zege van United zeer hoog zal zijn. Ook als het in een gelijkspel eindigt, moeten de bookmakers diep in de buidel tasten. City is dus de favoriet, maar bij Wedden op Sport merken we dat veel mensen er toch voor kiezen om in te zetten op United. De odds zijn alvast zeer aantrekkelijk!

Odds

De quoteringen voor deze stadsderby van Manchester zitten de afgelopen dagen behoorlijk in de lift. Dit komt omdat er veel mensen een voorspelling achterlaten en Wedden op Voetbal is in 2020 onverminderd populair in Nederland! De Eredivisie is nog rust, dus wordt er veel gespeeld op deze mooie Engelse voetbalwedstrijd! Pakt City de zege? Dan keren de bookies x1,61 keer de inleg uit. De odds voor een thuiszege van United ligt een stuk hoger: x5,00! Dit is gelijk ook de hoogste quotering van dit bekerduel.

Komt er een tweede wedstrijd en wordt de finalist van de EFL Cup pas na de return bekend? Dan keren de bookmakers gemiddeld x4,20 keer het ingelegde bedrag uit aan alle spelers die vooraf hebben ingezet op een gelijkspel.

Wedden op Voetbal

Verhoog je winstkansen bij het Wedden op Voetbal door de diverse spelopties van Wedden op Sport te benutten. Het is namelijk ook mogelijk om de ruststand te voorspellen, het aantal doelpunten voor rust en bijvoorbeeld ook het aantal gele/kaarten. Wil je de odds nog meer verhogen? Overweeg dan eens om een under/over score in te vullen of ga voor een eindstand waarbij het verschil meer dan 2 doelpunten is. Check onze bookmakerspagina voor alle spelopties, maar speel altijd verantwoord en vermijd onnodige (financiële) risico’s! Houd het leuk, dan is Wedden op Voetbal één van de mooiste dingen om te doen.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.