Koplopers Engelse Premier League tegenover elkaar in topper Liverpool - Arsenal

Het is alsof de maker van het competitieschema in Engeland het wist dat Arsenal en Liverpool vlak voor de kerst op plek één en twee zouden staan. Hij bepaalde namelijk dat beide clubs elkaar twee dagen voor de kerst tegenkomen. Er wordt dan gevoetbald op Anfield Road, de thuisbasis van Liverpool FC. Voorspel Liverpool – Arsenal via Wedden op Sport.nl en speel mee met deze Engelse Premier League topper!

Historie

In de afgelopen vijf onderlinge duels was er tweemaal winst voor Liverpool, waarvan één keer in de EFL Cup. Arsenal won eenmaal, vorig seizoen in de Premier League thuiswedstrijd werd het 3-2 voor Arsenal.

Ook werd er twee keer gelijkgespeeld. De laatste keer dat Liverpool en Arsenal de punten deelden, was tijdens het treffen op Anfield in het afgelopen seizoen. Na een 0-2 voorsprong voor Arsenal eindigde die voetbalclash toen in een 2-2 gelijkspel.

Favoriet bij Liverpool – Arsenal

Wie het aan de online bookmakers vraagt, krijgt te horen dat Liverpool favoriet is. De club waar de Nederlanders Virgil van Dijk, Cody Gakpo en Ryan Gravenberch voor uitkomen, speelt thuis en dat is volgens de bookmakers een groot voordeel in deze topper tegen Arsenal.

The Gunners uit Londen zijn echter wel de huidige lijstaanvoerder in de Premier League. De voorsprong van Arsenal op Liverpool bedraagt echter slechts één punt. De kraker van zaterdag 23 december kan de rollen dus volledig doen omdraaien of het verschil tussen Arsenal en Liverpool nog groter maken.

Odds Liverpool – Arsenal

Al die cijfers en statistieken zijn leuk, maar het gaat er natuurlijk vooral om wat er nu op het spel staat. Voor Liverpool en Arsenal is dat de koppositie in de Premier League. Voor Voetbalgokkers die meespelen door een voorspelling te plaatsen staat er vooral geld op het spel. Hoeveel? Dat hangt af van het inzetbedrag, het speltype en de gekozen weddenschap.

Wordt er in de pre-wedstrijd fase ingezet via het gebruikelijke 1X2 spelsysteem, dan valt er met winst van Liverpool al een mooie kerstbonus te scoren. Bij de legale, Nederlandse Sportsbooks die Engels voetbal aanbieden op hun site lopen de odds op naar een maximum van 2,40 keer het inlegbedrag.

Bij een overwinning van Arsenal zien we dat er onder de online bookmakers zelfs nog hogere quoteringen voorbijkomen. Als je een kijkje neemt op onze bookmakers vergelijkingspagina zul je ontdekken dat een driepunter van Arsenal bij Liverpool tot maximaal 2,80 keer het ingelegde speelbedrag kan opleveren.

Komt er net als bij de laatste Liverpool – Arsenal geen winnaar? Dan krijgen Voetbalgokkers te maken met de hoogste odds bij deze Engelse Premier League kraker! Er kan in dat geval bij een correcte voorspelling via het 1X2 speltype namelijk tot maar liefst 3,60 keer de stortingswaarde worden gewonnen!

Wedden op Voetbal

Bij het Wedden op Sport is de voetbalsport nog altijd de meest gekozen optie. Voetbal in Nederland, Europees voetbal en het Nederlands elftal spannen daarbij de kroon. De Engelse Premier League is de eerste buitenlandse clubcompetitie bij Voetbalgokkers uit Nederland.

Bij Wedden op Sport.nl houden we dan ook regelmatig op de hoogte van de topwedstrijden in deze competitie. Meespelen met de absolute kerstkraker Liverpool – Arsenal? Zet dan in voordat de aftrap wordt verricht op zaterdag 23 december om 18:30 uur. Tot dat moment zijn de pre-odds actief. Rolt de bal op Anfield? Dan is alleen nog live gokken mogelijk. Al deze odds, spelopties en combi-deals kan je in één overzichtelijk schema terugvinden op Wedden op Sport bookmakerpagina. En omdat alle Sportsbooks op onze site legaal en gecertificeerd zijn wordt Wedden op Voetbal via onze site een stuk veiliger.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.