EURO 2020 Derde groepswedstrijd: Nederland - Noord-Macedonië

Komende maandag speelt het Nederlands elftal zijn derde en laatste groepswedstrijd op het EK 2021. De tegenstander in deze wedstrijd is Noord-Macedonië. Het is een wedstrijd die eigenlijk nergens meer om draait. Want Nederland heeft zich al geplaatst voor de volgende ronde van EURO2020, terwijl Noord-Macedonië na twee wedstrijden al is uitgeschakeld. Toch zal bondscoach Frank de Boer de wedstrijd graag willen winnen, om met een goed gevoel de achtste finales in te gaan. Denk jij dat Oranje ook deze wedstrijd gaat winnen? Speel dan mee via Weddenopsport en zet in!

Historie 

Na twee zeges op Oostenrijk (2-0) en Oekraïne (3-2) is Nederland al zeker van de volgende ronde op dit EK. Dat zullen zij bovendien ook doen als groepshoofd, waardoor Oranje meer kans maakt op een iets minder sterke tegenstander in de volgende ronde, de achtste finales. Na de twijfels voorafgaand aan het toernooi is dit resultaat toch een mooie opsteker voor de ploeg van bondscoach Frank de Boer. In het duel tegen Noord-Macedonië zal De Boer ongetwijfeld enkele spelers rust geven, omdat zij misschien kampen met lichte pijntjes. Of De Boer misschien ook nog een aantal wisselspelers inzet, moet nog gaan blijken. Dat zal mede te maken hebben met het systeem dat hij voor ogen heeft.

Tegenstander Noord-Macedonië is na twee nederlagen tegen Oekraïne (2-1) en Oostenrijk (3-1) al uitgeschakeld dit EK. Van het land, dat voor de eerste keer zijn opwachting maakte op een EK, mochten echter ook geen wonderen worden verwacht. Maar zij zullen het toernooi echter wel goed willen afsluiten, ook al is de lastige opdracht daarbij om te winnen van Nederland.

Nederland en Noord-Macedonië speelden in het verleden viermaal tegen elkaar. Dat was telkens in een kwalificatiegroep voor een WK. In 2004 en 2005 speelde Nederland tweemaal gelijk (0-0, 2-2), terwijl er in de aanloop naar het WK 2010 tweemaal werd gewonnen (1-2, 4-0). Nederland zal ongetwijfeld een nieuwe zege aan dat rijtje willen toevoegen.

Favoriet 

Nederland is, weinig verrassend, favoriet tegen Noord-Macedonië. Dat zou, onafhankelijk van de resultaten in de andere groepswedstrijden, sowieso wel het geval wel zijn geweest. Met in gedachte dat Nederland al geplaatst is en twee wedstrijden heeft gewonnen, terwijl Noord-Macedonië er twee heeft verloren, is het niet vreemd dat de bookmakers Oranje als de grote favoriet zien in deze wedstrijd.

Odds – Nederland – Noord-Macedonië

Ook bij de pre-odds is goed te zien dat Nederland de grote favoriet is in deze wedstrijd. De quotering voor een zege voor Oranje staat namelijk op x1,31. Bij zo’n lage quotering zijn de bookmakers behoorlijk overtuigd van een zege. De pre-odds voor Noord-Macedonië staan daarentegen op x12,00. Veel vertrouwen in een stunt voor hen hebben de bookmakers dan ook niet. Een gelijkspel in dit duel staat tenslotte genoteerd op x4,95. Wellicht dat jij het aandurft om hierop in te zetten?

Wil je daarnaast meespelen met één van de live gokken-opties? Dat kan natuurlijk ook! Bezoek tijdens de wedstrijd onze site Weddenopsport en maak gebruik van deze interessante opties!

Wedden op Sport

Het grote gevaar van deze wedstrijd is dat Nederland het misschien rustig aan zal doen tegen Noord-Macedonië, omdat Oranje zich wil sparen voor de achtste finales. Die wedstrijd is echter nog ver weg, dus alle opties liggen nog open. Voor het zelf meespelen is dit verder uiteraard niet van belang. Dan telt er maar één ding: inzetten op de meest waarschijnlijke uitslagen, waarmee mooie bedragen zijn te winnen! Durf jij dat aan? Speel dan mee via Weddenopsport!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.