Kwartfinales Champions League met Ajax – Juventus

Komende week is het weer raak: het miljoenenbal gaat verder met een kwartfinalestrijd. Bij de laatste acht teams zit ook nog een Nederlandse ploeg: Ajax Amsterdam. Het is lang geleden dat ‘wij’ Hollanders nog zo lang meespeelden in het grootste voetbaltoernooi voor clubteams ter wereld. Ajax moest om haar plekje te bemachtigen afrekenen met grootmacht Real Madrid en deed dat uitstekend. Thuis werd er nog verloren (1-2), maar in Madrid sloegen de mannen van trainer Erik ten Hag keihard toe: 1-4. Woensdag wacht Juventus, kan Ajax ook hier tegen stunten?

Quoteringen Ajax – Juventus

De odds voor het heenduel in Amsterdam zijn in het voordeel van Ajax, maar de thuisploeg wint steeds meer aan vertrouwen getuige de immer dalende pre-wedstrijdquoteringen. De winstkansen voor Juventus worden kleiner naarmate de wedstrijddag vordert. Dit heeft twee redenen: Ajax speelt thuis en de reputatie van de Amsterdammers is enorm gestegen nadat ze titelverdediger Real wisten uit te schakelen. Momenteel staat een zege van Ajax in het 1X2 spelsysteem op x 3,45. Wordt het een gelijkspel? Dan keren de bookmakers bijna evenveel uit: x 3,35. Als Juventus met een uitoverwinning op zak naar Turijn terugreist betalen de bookies x 2,20 keer je inleg uit als je vooraf hebt ingezet op Italiaanse winst.

Manchester United – Barcelona

Een andere in het oog springende wedstrijd is die tussen Manchester United en FC Barcelona. Ook dit duel wordt op woensdagavond afgewerkt. Twee absolute grootmachten in het voetbal, maar door de aanwezigheid van Messi is Barça wel de favoriet in deze dubbele confrontatie. Voor de heenwedstrijd in het Engelse Manchester hanteren de bookmakers de volgende odds: winst United x 3,80, winst Barcelona x 2,00 en x 3,65 voor een gelijkspel. Daarmee is een puntendeling de meest lucratieve gok voor dit CL-duel.

Liverpool – FC Porto

Veel Nederlandse ogen zullen dinsdagavond gericht zijn op het duel tussen Liverpool en FC Porto. De Reds spelen met Virgil van Dijk en Wijnaldum eerste thuis op Anfield. De bookmakers maken er geen geheim van: Liverpool – de Champions League-finalist van vorig seizoen – is favoriet. Een overwinning van Liverpool levert met een pre-wedstrijdquotering van x 1,29 dan ook het minste op. Speel je op de verrassing en ga je voor de hoogste odds? Zet dan in op Porto! Een Portugese overwinning op Anfield Road zorgt namelijk voor een mega-uitkering: x 10,50. Spelen op een gelijkspel is ook interessant gezien de hoge odds ook daar: x 5,75 zijn.

Tottenham Hotspur – Manchester City

Tot slot is er nog de wedstrijd tussen Tottenham – dat PSV in de groepsfase uitschakelden – en Manchester City. Ook geen misselijke potje! De bookmakers kiezen bij de Engelse onderonsje voor City als favoriet, zelfs nu de Spurs het heenduel thuisspelen. Een overwinning van Tottenham wordt dan ook rijkelijk beloond: x 4,20. Een gelijkspel staat op x 3,85, terwijl er voor een feestje bij de Cityzens ‘slechts’ x 1,84 keer je inleg klaarstaat in het 1×2 spelsysteem.

Pak die hoogste odd!

De wedstrijden beginnen zowel dinsdag als woensdag om 21:00 uur en het klapstuk voor ons is natuurlijk Ajax Amsterdam – Juventus. Speel nu mee via Wedden op Sport en pak die hoogste odd!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.