Kwartfinale EK: Tsjechië - Denemarken

Aanstaande vrijdag worden de eerste kwartfinales van EURO2020 gespeeld. Zwitserland en Spanje beginnen er vrijdagavond om 18:00 uur als eerste aan. Tsjechië – dat Oranje uitschakelde in de achtste finales – speelt zaterdag tegen Denemarken. De wedstrijd Tsjechië – Denemarken wordt gespeeld in het Olympic Stadium te Baku. Voor het Nederlands elftal is EURO2020 voorbij, maar jij kan nog altijd scoren via Wedden op Sport.nl

Historie Tsjechië – Denemarken

Tsjechië schakelde Oranje uit in de achtste finales van het EK. In het verleden heeft het Nederlands elftal het wel vaker lastig gehad tegen de Tsjechen, maar de 0-2 zege van de Tsjechische ploeg viel ons Oranjefans rauw op het dak. Tsjechië plaatste zich als een van de beste drie uit de poules. In de groepsfase werd er alleen maar gewonnen van Schotland met 0-2. De wedstrijd tegen Kroatië werd met 1-1 een puntendeling en van Engeland werd zelfs verloren (0-1). Niet de beste resultaten. Toch is het niet Nederland die zich gaat opmaken voor de wedstrijd tegen de Denen, maar Tsjechië.

Dat de Denen niet goed aan het EK wisten te beginnen is ons wel bekend. Inmiddels heeft de Deense ploeg zich wel tot de beste acht van het EK weten te voegen.  Vooral de laatste twee wedstrijden waren indrukwekkend. De achtste finale werd met 0-4 gewonnen van Wales. De laatste groepswedstrijd tegen Rusland (1-4) liet zien dat de Deense formatie heel wat in huis heeft.

Tsjechië en Denemarken speelden in 2016 voor het laatst tegen elkaar. Het betrof toen een oefenwedstrijd die met 1-1 werd gelijkgespeeld. De laatste wedstrijd die er echt om deed, was de WK kwalificatiewedstrijd eind 2013. De Denen waren toen met 0-3 te sterk voor de Tsjechen.

Favoriet

De online wedkantoren wijzen geen directe favoriet aan voor deze kwartfinale. De bookies verwachten dat de Denen iets sterker zullen zijn, maar zijn daar niet honderd procent zeker van. Dat is goed nieuws voor jou als speler van Wedden op Sport. De quoteringen zijn namelijk hoog ingedeeld winst van beide teams.

Odds Tsjechië – Denemarken

De pre-odds van deze kwartfinale worden het hoogst ingeschaald bij een zege van Tsjechië. De bookmakers zijn bereid je maximaal x3.80 keer je inleg uit te keren als de Tsjechen na Oranje ook Denemarken uit het EK knikkeren. De quotering voor een gelijkspel staat niet voor veel minder genoteerd. De bookies keren x3.20 keer je speelbedrag uit als er binnen de normale speeltijd nog geen winnaar is.

Nog een fraaie odd vinden we bij een overwinning van Denemarken. Jij krijgt x2.10 keer je inleg terug als de Deense ploeg doorgaat naar de halve eindstrijd en jij dit vooraf al had ingevuld bij een van de bookmakers op Wedden op Sport.

Wedden op Voetbal

Wedden op voetbal was natuurlijk nog leuker als Oranje tegen Denemarken had mogen spelen, maar het hoeft de pret van het wedden op jouw favoriete sport niet minder interessant te maken. Win jij met jouw voorspelling op Tsjechië – Denemarken dan valt er bij jou toch weer wat te vieren.

Bij Wedden op Sport mis je geen enkel EK duel of de hoogste quoteringen. Ook vind je diverse speeltechnieken waarmee je nog meer kunt scoren. De kwartfinale Tsjechië – Denemarken wordt zaterdag gespeeld in het Olympic Stadium te Baku en begint om 18:00 uur. Zorg dat je er dan klaar voor bent en je weddenschap hebt ingevuld. Of speel live mee en maak kans op leuke beloningen.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.