KNVB beker Ajax - PSV

De topper in de KNVB beker Ajax – PSV wordt woensdagavond gespeeld in de Johan Cruijff Arena. Beide ploegen zijn gebrand op de winst en willen niet voor elkaar onder doen. Ajax speelt thuis en is koploper in de Eredivisie. PSV heeft nog wat recht te zetten na een mislukte januari maand. Wie gaat er met de winst vandoor en plaatst zich voor de halve finales van het KNVB bekertoernooi? Voorspel het via Wedden op Sport!

Historie

Bij de KNVB beker Ajax – PSV hoort een lange, fraaie geschiedenis. Telkens als PSV naar Amsterdam komt, worden de messen geslepen. Meestal is dit in het kader van de Eredivisie, heel soms ook in de TOTO KNVB beker.

De laatste keer dat dit gebeurde was in het seizoen 2005 – 2006. Ajax en PSV troffen elkaar toen in de finale. De Amsterdammers zegevierde met 2-1. Ook bij competitiewedstrijden in Amsterdam is Ajax vaak de betere tegen de Eindhovense formatie. Van de afgelopen vijf keer won Ajax er vier. De laatste ontmoeting – op 10 januari van dit jaar – eindigde in 2-2.

Favoriet

Een favoriet aanwijzen voor de kwartfinale van de TOTO KNVB beker Ajax – PSV is haast onmogelijk. Beide ploegen maken kans om door te gaan, maar gezien de historie en huidige vorm plaatsen de bookmakers Ajax toch net iets hoger dan PSV.

Dat betekent hoge winstbonussen bij een correcte voorspelling van winst voor PSV. En het betekent ook hoge uitbetalingen bij een verlenging! Er kan dus flink gescoord worden bij een winnende weddenschap, ook als er op Ajax gespeeld wordt overigens!

Odds

De meeste bookmakers betalen ruim anderhalf keer je inleg uit als je op Ajax speelt en de Amsterdammers winnen. Bij TOTO.nl pak je momenteel x1,59 keer het ingelegde speelbedrag. Elke tien euro is bij een correcte voorspelling dus ineens € 15,90 euro waard. Dat is toch altijd lekker!

Gaat PSV zich bij de beste vier in dit KNVB bekertoernooi voegen? Dan winnen online gamers die PSV invulden op het wedstrookje gemiddeld x4,40 keer hun inleg! Denk jij dat er bij de KNVB beker Ajax – PSV geen winnaar komt in de reguliere speeltijd? Gok dan op een verlenging en vul een gelijkspel in. De winstbonus bij een winnende voorspelling loopt in dit geval op naar x4,45! De hoogste odd bij dit bekerduel.

Check voor alle details over het meespelen via het 1×2 spelsysteem de extra informatie en de weddenschap tips op onze bookmakerspagina! Speel verantwoord en bewust!

Wedden op Voetbal

Voor het Wedden op Voetbal heb je maar een paar dingen nodig: verstand van voetbal, verstand van online gamen, geluk en de beste deals! Dat laatste vind je bij Wedden op Sport. De rest is aan jou. Speel jij mee met de KNVB beker Ajax – PSV? Scoor dan de beste deal via onze bookmakerspagina!

Ajax – PSV is de topper van deze bekerronde, maar er zijn nog drie kwartfinales. Speel onder meer ook op SC Heerenveen – Feyenoord. De KNVB beker is extra spannend als je zelf meedoet. Voorspel en win! Word jij de Koning TOTO van de kwartfinales in de KNVB Beker?

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.