Juventus opent 2021 met Serie A thuiswedstrijd tegen Udinese

Op zondag 3 januari wordt er in Italië een volledig speelronde afgewerkt. In die vijftiende speelronde neemt Juventus het op tegen Udinese. De Oude Dame staat zesde en heeft in haar eerste wedstrijd van 2021 een driepunter nodig om aansluiting te houden met de Top-5 in de Serie A. Voorspel de uitkomst van deze Italiaanse competitiewedstrijd en scoor de hoogste winstbonus via Wedden op Sport

Historie

De laatste vijf keer dat Juventus het thuis opnam tegen Udinese won de ploeg uit Turijn. Udinese pakte in 2015 de laatste driepunter in het Allianz Stadion. De Bianconeri wonnen vijf jaar geleden met 0-1.

In 2016 nam Juve revanche voor die nederlaag door met 2-1 te winnen. De zeges werden daarna jaar na jaar overtuigender. Via 2-0 in 2018 naar 4-1 en 3-1 in 2019 tot de 4-0 in de Copa Italia van afgelopen seizoen.

Een gelijkspel in Turijn? Daarvoor moeten we helemaal terug naar 18 maart 1990! Dat duel, 31 jaar geleden, eindigden in 1-1.

Favoriet

Kijkend naar de vorm in de laatste vijf wedstrijden van 2020 is er geen duidelijke favoriet aan te wijzen. Udinese won twee keer en verspeelde punten door gelijke spelen tegen Crotone (0-0) en Cagliari (1-1). De grootste tegenvaller kreeg het vlak voor de kerst te verwerken toen het thuis met 0-2 verloor van Benevento.

Juventus won in de laatste vijf wedstrijden van het afgelopen kalenderjaar drie keer, maar ging ook met een kater de jaarwisseling in doordat het de laatste pot van 2020 met 0-3 verloor van Fiorentina. Juve zag bovendien Mathijs de Ligt uitvallen met een bovenbeenblessure. Het is maar zeer de vraag of De Ligt tegen Udinese weer van de partij is. Coach Pirlo hoopt in elk geval van wel: “Tegen Fiorentina was hij onze minst slechte man”, aldus de Juve-coach over de Oranje international.

Met of zonder De Ligt: Juventus is bij de bookmakers favoriet en dat komt zeer duidelijk naar voren bij de indeling van de pre-odds voor deze Serie A wedstrijd.

Odds

De online bookmakers hebben momenteel gemiddeld x1,43 keer je inleg over voor een winnende weddenschap op Juventus. Speel jij bij deze wedstrijd op een gelijkspel? Dan vallen de potentiele winstbonussen een stuk hoger uit. Bij TOTO.nl staat een puntendeling tussen Juventus en Udinese gemiddeld op x4,50 keer het ingezette wedbedrag.

De hoogste uitkeringen volgen echter wanneer Juventus op een nederlaag wordt getrakteerd door Udinese Calcio S.p.A. In het 1×2 spelsysteem scoren online voetbalgokkers die Udinese invullen op het wedformulier gemiddeld x6,40 keer hun inleg als de ploeg uit Udine op 3 januari 2021 wint van Juventus!

Wedden op Voetbal

Nu de Nederlandse competitie eventjes stilligt, kijken veel voetbalgokkers naar de buitenlandse competities. Engeland en Spanje zijn natuurlijk populair, maar ook de Italiaanse Serie A kan op veel aandacht rekenen. Bij de online bookmakers worden de odds nog net iets hoger ingeschaald om nog meer spelers over te halen een weddenschap te plaatsen.

Via Wedden op Sport scoor jij de hoogste bonussen bij het Wedden op Voetbal! Vergelijk de diverse odds, speel mee via de top bookmakers voor Juventus en begin het nieuwe jaar goed met een winnende weddenschap. Ga direct naar onze bookmakerspagina voor de actuele odds en deals bij de Serie A wedstrijd Juventus – Udinese op zondag 3 januari 2021!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.