Premier League Darts: Op weg naar Judgement Night

Maandag start een nieuwe serie speeldagen in de Premier League Darts! Van maandag tot en met donderdag zijn er vier speelrondes achter elkaar, te weten de rondes 6 t/m 9. Daarin komt natuurlijk ook Michael van Gerwen weer in actie. Het betekent dus een veelvoud aan interessante weddenschappen bij Weddenopsport!

Historie

Na de eerste fase van de Premier League Darts zijn de eerste twee afvallers nog niet bekend, maar daar komt na deze week verandering in. Komende donderdag hebben alle spelers namelijk eenmaal tegen elkaar gespeeld en zullen we afscheid moeten nemen van de twee laagst geklasseerde spelers in deze dartscompetitie. Donderdag is het dus Judgement Night!

Momenteel voert Jonny Clayton de ranglijst aan, maar de verschillen zijn, na vijf speelrondes, uiteraard klein. Alleen de nummer laatst van dit moment, Glen Durrant, zal het erg lastig krijgen. Durrant staat nog puntloos onderaan en dat is opvallend, want de Brit won de Premier League vorig seizoen nog. De titelhouder staat maandag tegenover Michael van Gerwen en zal bij een nederlaag vrijwel uitgeschakeld zijn.

Favoriet

In deze fase van de Premier League is het vooral zaak om de laatste twee plekken te ontwijken, aangezien donderdag de laagst geklasseerde darters zijn uitgeschakeld. Daarna spelen de overgebleven acht darters nog éénmaal tegen elkaar, waarna de bovenste vier in de reguliere competitie doorgaan naar de halve finales.

Een favoriet is daardoor op dit moment lastig aan te wijzen. Maar van Michael van Gerwen mag toch wel verwacht worden dat hij uiteindelijk bij de bovenste vier zal eindigen. Momenteel zit het speelveld zeer dicht bij elkaar, maar ook Jonny Clayton doet het vooralsnog erg goed in zijn eerste seizoen in de Premier League.

Naast Glen Durrant moet ook José de Sousa oppassen, want de Portugees staat op de voorlaatste plek. Het verschil met Durrant is echter al vier punten en dus heeft De Sousa nog een redelijke kans om zich veilig te spelen.

Odds

Zoals al even gezegd zitten de darters elkaar momenteel op de hielen en zijn de verschillen tussen hen erg klein. Dat maakt de pre-odds voor de komende speelrondes zeer aantrekkelijk, temeer omdat de darters aan elkaar gewaagd zijn en bijna iedereen nog kans maakt op de volgende fase.

Zo staan Nathan Aspinall en Peter Wright gelijk in punten, maar zijn de odds in het voordeel van Wright: x1,70 om x3,75. Hoge odds dus voor een zege voor Aspinall. Jonny Clayton, de huidig lijstaanvoerder, moet het doen met een quotering van x2,18 tegen de Belg Dimitri van den Bergh, die op x2,62 staat genoteerd. De odds liggen dus dicht bij elkaar voor komende dagen! Dat geldt niet voor de komende ontmoeting van Van Gerwen tegen Durrant. De online bookmakers hebben vertrouwen in de Nederlander met een quotering van x1,16; Durrant moet het daarentegen doen met een quotering van x10,50.

De winnaar van de Premier League voorspellen kan uiteraard ook al. Van Gerwen is daarin de topfavoriet met x2,65. Peter Wright volgt met x4,95 en Clayton staat op x5,80. Oud-wereldkampioen Rob Cross is een outsider met x21,50, maar ook hij is niet kansloos.

Wedden op Sport

De quoteringen voor de Premier League Darts liggen dicht bij elkaar en dus betekent dat spannende partijen en mooie winstmarges voor spelers die meedoen met één van de weddenschappen!

De odds zullen deze week per speelronde weer anders zijn, afhankelijk van de vorm van de spelers en positie op de ranglijst. Check elke dag dus even de laatste stand van zaken en wacht met je inzet tot op de speeldag zelf.

Wil je meer tips en informatie over wedden op sport? Check dan onze site Wedden op Sport en maximaliseer daarmee je winstkansen!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.