Jong Oranje - Portugal beslissend voor knock-outfase EK-21

Aanstaande zaterdag is het erop of eronder voor Jong Oranje op het EK-21 in Georgië. De ploeg van bondscoach Edwin van de Looi moet de drie punten zien binnen te halen tegen Portugal. Jong Oranje pakte een punt in het eerste EK duel tegen België en moet nu een tandje bijschakelen om dat recht te zetten. Portugal verloor de zelfs van Georgië en moet ook snel wat punten zien te pakken. Voorspel de beslissende wedstrijd tussen Jong Oranje – Portugal via Wedden op Sport. Welke ploeg gaat volgens jou door naar de knock-outfase van het EK onder 21? 

Historie Portugal-21 – Jong Oranje

Jong Oranje speelt regelmatig een wedstrijd tegen Portugal -21. De laatste ontmoeting was in 2020. In dat jaar werd de EK kwalificatie wedstrijd gespeeld. Het Portugese team won in eigen land met 2-1 van Jong Oranje. De heenwedstrijd werd al op 11 oktober 2019 gespeeld. Toen was stadion De Vijverberg in Doetinchem het decor. Jong Oranje won toen met 4-2 van de Portugezen. Beide landen slaagden erin zich te kwalificeren voor het EK-21 dat dit jaar wordt gehouden in de gastlanden Georgië en Roemenië.

Favoriet

De Nederlandse wedkantoren wijzen Jong Oranje aan als licht favoriet bij dit duel. Het team van bondscoach Van de Looi wist in de eerste speelronde van de poulefase een punt te pakken. Tegen buurland België werd het een 0-0 gelijkspel voor Jong Oranje. Het Portugese elftal verloor zelfs. Georgië bleek een maatje te groot te zijn voor de ploeg van bondscoach Rui Jorge.

De Portugezen zijn echter ook geen underdog bij de ontmoeting van aanstaande zaterdag in Tbilisi. Van de laatste vijf ontmoetingen met Jong Oranje wisten de Portugezen er drie te winnen. Eenmaal won Nederland en eenmaal werden de punten gedeeld.

Odds Portugal-21 – Jong Oranje

Dat het zaterdag een strijd gaat worden om de poulefase te overleven zorgt bij de bookmakers voor hoge quoteringen. Als Jong Oranje erin slaagt de Portugezen te verslaan, dan is er nog een kans voor Nederland. Voetbalpunters kunnen bij dit resultaat tot 2.65 keer het wedbedrag verdienen bij de bookmakers op Wedden op Sport.

Een succesvolle weddenschap op een gelijkspel staat in het 1×2 spelsysteem op een maximale beloning van 3.60 keer de inleg ingedeeld. Dit is de hoogste pre-odd die de bookmakers hanteren bij de wedstrijd van Jong Oranje tegen Portugal.

Wedden op winst van Portugal levert tot 2.70 keer het wedbedrag op. Deze quotering is niet veel hoger dan bij een zege van Jong Oranje. Hiermee geven de wedkantoren wel aan dat beide landenteams evenveel kans maken op een driepunter.

Wedden op Voetbal

Het voorspellen van voetbalwedstrijden is niet moeilijk. Iedereen kan Wedden op Voetbal. Wil je ook een weddenschap plaatsen bij de tweede wedstrijd van Jong Oranje op het EK-21? Speel dan mee bij de betrouwbaarste bookmakers van ons land. Zo blijft het voorspellen van voetbal ook leuk en ben je er zeker van dat de bookies uitbetalen als er een correcte voorspelling geplaats is.

Wedden in de pre-fase op Portugal – Jong Oranje kan tot zaterdag 24 juni 18:00 uur. Dan begint de wedstrijd in het Mikheil Meskhi Stadion te Tbilisi. Vanaf dit tijdstip kan er live gewed worden op dit duel. Speel mee en win via Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.