Hoge pre-odds Eredivisie duel PSV Eindhoven - FC Emmen

Een nieuw seizoen van de Eredivisie breekt dit weekend aan. Vrijdagavond openen sc Heerenveen en Sparta Rotterdam seizoen 2022-2023. PSV en FC Emmen trappen zaterdag af in het Philips Stadion te Eindhoven. De bookmakers op Wedden op Sport keren hoge pre-odds uit aan voetbalwedders die dit duel uit de eerste speelronde van de Eredivisie juist voorspellen. Speel mee en scoor hoge quoteringen bij het duel PSV Eindhoven – FC Emmen!

Historie PSV Eindhoven – FC Emmen

PSV Eindhoven werd vorig seizoen tweede in de Eredivisie. De ploeg uit Eindhoven had twee punten minder bij elkaar gevoetbald dan de kampioen Ajax Amsterdam. Hierdoor moet de Eindhovense formatie de derde voorronde van de UEFA Champions League spelen. PSV deed dat afgelopen dinsdag tegen AS Monaco en kwam er niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Volgende week volgt de return in Eindhoven tegen de Franse ploeg uit Monaco.

FC Emmen speelde vorig seizoen nog in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van trainer Dick Lukkien werd kampioen en promoveerde direct naar de Eredivisie. FC Emmen heeft maar een seizoen in de Keuken Kampioen Divisie doorgemaakt. In 2020-2021 speelde de ploeg uit Emmen ook in de Eredivisie.

Het is dus helemaal niet zo lang geleden dat PSV thuis tegen FC Emmen speelde. Dat was voor het laatst op 19 september 2020. Toen wonnen de Eindhovenaren met 2-1 van de Drentse ploeg.

Favorieten

Voor deze wedstrijd wordt PSV als favoriet bestempeld. Dat heeft vooral met de status van de Eindhovense ploeg te maken. PSV is ook dit seizoen weer kandidaat voor kampioenschap. FC Emmen komt vanuit de Keuken Kampions Divisie binnenstromen en moet zich nog bewijzen in de Eredivisie.

Daarnaast heeft de Eindhovense ploeg al wat wedstrijden gespeeld. Zo werd twee weken geleden de Johan Cruijff Schaal gewonnen met 3-5 van Ajax en de uitwedstrijd tegen AS Monaco (1-1) nemen de bookmakers ook mee tijdens het indelen van de quoteringen. Wie op save wil spelen, speelt op winst van PSV. Wie gaat voor de hoogste odds wedt op een stunt van FC Emmen in Eindhoven.

Odds PSV Eindhoven – FC Emmen

De bookmakers op Wedden op Sport schalen de pre-odds in het 1×2 spelsysteem als volgt in. De hoogste quotering staat genoteerd bij een zege van FC Emmen. Als de ploeg van trainer Lukkien komt winnen in Eindhoven keren de bookmakers maximaal x14.00 keer de inleg uit.

Een gelijkspel is ook een flinke duit waard. Als de punten worden gedeeld in de Brabantse lichtstad keren de bookmakers maximaal x8.00 keer de inleg aan je uit als jij hebt gewed op een gelijkspel.

Een zege van PSV wordt het meest aangevinkt op het wedstrijdformulier van de wedkantoren. Er wordt een pre-odd van gemiddeld x1.21 keer de inleg uitgekeerd als de Eindhovense ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij wint.

Wedden op Voetbal

Bij het Wedden op Voetbal komt wat voetbalkennis bij kijken. Hoe staan de teams er voor en missen de clubs belangrijke spelers door blessuren of schorsingen. Allemaal zaken die van belang zijn als je succesvol wilt wedden op jouw voetbalclub.

Bereid je goed voor op een weddenschap en speel veilig en bewust. De bookmakers op Wedden op Sport zijn legaal in Nederland en voldoen aan strikte eisen van de Kansspelautoriteiten. Alles over veilig wedden op voetbalwedstrijden van bijvoorbeeld PSV en FC Emmen vind je op de bookmakerspagina. Wedden op Sport wenst je veel succes bij het succesvol wedden op jouw voetbalclub.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.