Hoge pre-odds bij kwartfinales in TOTO KNVB Beker toernooi

Deze week worden op dinsdag, woensdag en donderdag de kwartfinales van de TOTO KNVB Beker gespeeld. Er zijn nog acht ploegen die kans maken het bekerseizoen 2021-2022 op de clubnaam te schrijven. PSV Eindhoven, NAC Breda, Ajax Amsterdam, Vitesse Arnhem, RKC Waalwijk, AZ Alkmaar, N.E.C. Nijmegen en Go Ahead Eagles zijn de ploegen die deze week aan de bak gaan. Vergelijk, zet in en win bij jouw favoriete bookmaker op Wedden op Sport.nl!

Historie TOTO KNVB Beker

Nog acht ploegen maken kans om de TOTO KNVB Beker 2021-2022 te winnen. Vorig jaar ging de dennenappel naar Ajax in Amsterdam. In de Johan Cruijff Arena  versloegen de Ajacieden Vitesse met 2-1. De Amsterdamse ploeg treft de Arnhemmers nu al aan in de kwartfinales en een ploeg kan er maar doorstoten naar de halve finale.

In seizoen 201-2020 stonden FC Utrecht en Feyenoord in de finale, maar de de maatregelen voor COVID-19 werd deze wedstrijd nooit gespeeld. Beide ploegen zijn in dit bekerseizoen al uitgeschakeld en kunnen dus niet meer meedingen om de prijs.

De bekerweek begint dinsdagavond met de wedstrijd PSV – NAC Breda in Eindhoven. Woensdag zullen Ajax – Vitesse en RKC Waalwijk – AZ Alkmaar aan hun klus beginnen. Als laatste twee teams gaan N.E.C. Nijmegen en Go Ahead Eagles uitmaken welke ploeg er de halve finale mag gaan spelen dat op 2 maart gehouden wordt. De finale vindt plaats op 17 april in De Kuip te Rotterdam.

Favorieten TOTO KNVB Beker

De favorieten van de kwartfinales van de TOTO KNVB Beker zijn de ploegen die in de Eredivisie het hoogst geklasseerd staan. In het Philips Stadion verwachten de bookmakers een zege van PSV. Ajax wordt als favoriet gezien in de wedstrijd tegen Vitesse en dat geldt ook voor AZ die uitspeelt bij RKC in Waalwijk. Bij het duel N.E.C. – GAE is aan de quoteringen af te lezen dat de bookies voor een thuiszege van de Nijmeegse ploeg gaan. Maar zoals wel vaker is gebleken, zijn bekerwedstrijden anders dan Eredivisie duels en komen er vaak verrassende uitslagen en winnaars voor de dag.

Odds

We kunnen niet alle pre-odds in het 1×2 spelsysteem van de vier kwartfinales voor je uitlichten. Als je wilt meespelen is het goed om de bookmakers met elkaar te vergelijken en in te zetten op het juiste moment. We lichten de quoteringen voor het duel van dinsdag PSV – NAC uit als voorbeeld waar je de hoge pre-odds kunt vinden. Winst van NAC staat gemiddeld op x19.00 keer de inleg ingedeeld. Een gelijkspel is goed voor een forse beloning van x11.00 keer de inleg. Gaat PSV door naar de halve finale, dan kun je x1.11 keer je wedbedrag scoren bij de bookmakers op Wedden op Sport.

Een zege van Vitesse tegen Ajax in Amsterdam staat maximaal op x17.00 keer je speelbedrag ingedeeld. Een gelijkspel in de Johan Cruijff Arena is goed voor een uitkering van x9.00 keer je speelbedrag.

Mocht AZ woensdag verliezen in Waalwijk dan krijgen spelers die een overwinning van RKC hebben ingevuld x5.75 keer de inleg retour. Een gelijkspel staat in het 1×2 spelsysteem op x4.50 keer het speelbedrag ingedeeld. Winst van AZ is goed voor x1.50 keer je speelbedrag.

Dan de quotering voor de laatste kwartfinale van deze week: N.E.C. Nijmegen – Go Ahead Eagles. De hoogste pre-odd van dit duel wordt uitgekeerd als de ploeg uit Deventer wint. Momenteel staat die quotering op x4.00 keer je inleg.

Wedden op Voetbal

Er zijn veel sportwedders die deze week Wedden op Voetbal op de kwartfinales van de TOTO KNVB Beker. De quoteringen zijn dus hoog en jij kunt daarvan profiteren door de juiste voorspellingen achter te laten. Kies daarvoor een bookmaker uit die op de bookmakerspagina van Wedden op Sport staat vermeld. Zo weet je zeker dat je bij een betrouwbare bookmaker speelt.

Om te wedden op de kwartfinales van de TOTO KNVB Beker dienen de voorspellingen op tijd ingevuld te zijn. De wedstrijd PSV – NAC wordt dinsdagavond om 19:00 uur gespeeld. Woensdag om 19:00 uur spelen Ajax – Vitesse en RKC Waalwijk – AZ Alkmaar. Op donderdag 19-00 uur zal de laatste kwartfinale afgewerkt worden door N.E.C. – GAE.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.