Hoge odds Oranjeleeuwinnen op EK2022 tegen Zweden, Portugal en Zwitserland

De Oranjeleeuwinnen beginnen op 9 juli met de eerste EK2022 poulewedstrijd tegen Zweden. Het Scandinavische damesteam behoort met Nederland tot de favorieten. Met winst op het Zweedse team zetten de Leeuwinnen een goede basis richting de duels tegen Portugal (13 juli) en Zwitserland (17 juli). De bookmakers keren hoge odds uit voor de duels van de Oranjeleeuwinnen in deze EK2022-poule. Voorspel de wedstrijden via Wedden op Sport en scoor de beste bookmakersdeals. 

Historie Oranjeleeuwinnen EK

De Oranjeleeuwinnen wonnen in 2017 het EK voor vrouwen in Frankrijk. Het Nederlands vrouwenelftal won de finale toen met 4-2 van Denemarken. Het was voor het Nederlandse damesvoetbal de eerste keer dat het Europees kampioen werd. Duitsland is met acht keer het vaakst kampioen geworden. Door de coronamaatregelen ging het EK vorig jaar niet door en werd het uitgesteld naar dit jaar.

In de poulefase treffen de Oranjeleeuwinnen eerst Zweden aan. De Zweedse damesploeg behoort tot de toplanden van het EK. In de H2H zien we dat Nederland in de laatste wedstrijden weinig problemen had tegen Zweden. In 2015 verloren de Leeuwinnen voor het laatst van Zweden met 2-1. Van de vier wedstrijden die volgden werden de punten eenmaal gedeeld.

In de tweede poulewedstrijd spelen de Leeuwinnen tegen Portugal. De Oranjedames troffen de Portugezen voor het laatst in 2013 en 2014 in de WK-kwalificatiepoule. Nederland won beide duels met 3-2 en 0-7! De laatste EK-poulewedstrijd is tegen Zwitserland. De Oranjeleeuwinnen speelden voor het laatst in 2018 tegen Zwitserland. Ook deze twee duels werden in het kader van de WK-kwalificatie gespeeld. Nederland won thuis met 3-0, maar kwam in Zwitserland niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Odds Oranjeleeuwinnen EK

De Nederlandse bookmakers hebben de quoteringen bij de EK wedstrijd van Oranje tegen Zweden al uitgestald en die pre-odds mogen er zeker zijn. De online wedkantoren keren met x3.10 keer de inleg hoogste odd voor dit duel uit als het een gelijkspel wordt tussen de twee landen in Groep C.

De quotering bij een overwinning van Zweden staat bij de bookmakers op x2.62 keer het speelbedrag ingedeeld. Verwacht je dat Nederland wint? Winst van de Oranjeleeuwinnen kan je tot maximaal x2.55 keer het speelbedrag opleveren.

Check ook de pre-odds in het 1×2 spelsysteem van de bookmakers voor de wedstrijden van de Oranjeleeuwinnen tegen Portugal en Zwitserland. Naar verwachting staan deze quoteringen nog hoger ingedeeld.

Wedden op Voetbal

Met het Wedden op Voetbal kun je alle kanten op. Ook het EK2022 voor vrouwen dat gehouden wordt in Engeland bieden steeds meer bookmakers diverse speelmogelijkheden aan om te kunnen wedden op vrouwenvoetbal. Wil jij het ook eens proberen om een winnende weddenschap te plaatsen bij de duels van de Oranjeleeuwinnen op het EK? Houd de bookmakers op Wedden op Sport dan goed in de gaten en en ontdek de hoogste odds die passen bij jouw voorspellingen.

Het EK2022 voor vrouwen begint op 6 juli met de openingswedstrijd tussen gastland Engeland en Oostenrijk. De finale wordt gespeeld op 31 juli. Wedden op de winnaar is ook al mogelijk. Aan het begin van het Europees kampioenschapstoernooi zijn de quoteringen het hoogst als je nu al wedt op  het landenteam dat Europees kampioen wordt. Speel mee en win via Wedden op Sport!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.