Hoge odds Noord-Hollandse derby AZ Alkmaar - Ajax Amsterdam

Dit weekend zijn er in de Eredivisie weer heel wat mooie voetbalpotjes gewed worden. Zo ook bij de Noord-Hollandse derby AZ Alkmaar – Ajax Amsterdam. De provinciegenoten treffen elkaar aanstaande zondag in het AFAS Stadion. Voetbalgokkers kunnen hoge odds scoren als de Noord-Hollandse derby AZ Alkmaar – Ajax Amsterdam correct voorspeld wordt via Wedden op Sport.nl! Speel mee win je deal bij AZ – Ajax!

Historie AZ – Ajax

Ajax speelde dit seizoen in eigen huis al een duel tegen AZ. De Alkmaarders kwamen toen zegvieren met 1-2. De Alkmaarders kwamen in de eerste helft van de wedstrijd op voorsprong dankzij een doelpunt van Vangelis Pavlidis. Na de thee kwam daar het doelpunt van Dani de Wit nog eens bij. In de 73ste minuut kwam daar het doelpunt van Branco van den Boomen voor de Ajacieden, maar dat was niet genoeg voor een punt in Amsterdam. Vorig seizoen wist AZ ook in eigen huis drie punten te pakken tegen Ajax. De Alkmaarders speelden op 18 september 2022 tegen de ploeg uit de Nederlandse hoofdstad. Ook toen wist AZ met 2-1 te winnen van de Ajacieden. De Amsterdammers kwamen drie jaar geleden voor de laatste keer winnen in de kaasstad van Noord-Holland. Op 31 januari 2021 zegevierde Ajax met 0-3 in Alkmaar.

Favoriet

De bookmakers wijzen graag een favoriet aan bij een duel. Daarmee geven de wedkantoren aan waar de grootste winstkansen kunnen liggen en welke ploeg volgens de bookmakers de meeste kans op winst heeft. Bij de Noord-Hollandse derby in Alkmaar wijzen de bookmakers AZ aan als licht favoriet in dit duel. Dat heeft alles te maken met het thuisvoordeel dat de Alkmaarders hebben. Op de ranglijst van de Eredivisie staan de teams dichtbij elkaar. AZ staat vierde met 39 punten. Ajax is de nummer vijf met 36 punten. Op papier kunnen de teams aanstaande zondag dus heel goed aan elkaar gewaagd zijn.

Odds AZ – Ajax

Bij de Noord-Hollandse derby horen hoge quoteringen en die zijn zeker te vinden bij de bookmakers op Wedden op Sport. Als het een gelijkspel wordt in Alkmaar keren de bookmakers tot 3.86 keer het speelbedrag uit en dat werd gestort op een puntendeling.

De quoteringen bij een zege van de Ajacieden staan ongeveer op gelijke hoogte dan bij een gelijkspel. Mochten de Amsterdammers komen winnen in het AFAS Stadion, dan keren de bookmakers tot 3.40 keer het speelbedrag uit.

Weet AZ voor eigen publiek drie punten te veroveren van Ajax? Dan kunnen er via het 1×2 spelsysteem ook leuke beloningen gescoord worden. De Nederlandse bookmakers keren tot 2.00 keer de inleg uit als AZ thuis wint van de Ajacieden.

Wedden op Voetbal

Online Wedden op Voetbal is niet moeilijk maar er zitten wel risico’s aan vast. Een weddenschap kan verloren gaan doordat het resultaat van de wedstrijd anders is geworden dan de voorspelling. Dit soort zaken maakt voetbalwedden juist leuk, maar veilig en bewust wedden hebben voetbalgokkers wel zelf in de hand. Speel alleen mee via betrouwbare bookmakers. Op de website Wedden op Voetbal staan alleen maar eerlijke bookmakers vermeld. Vergelijk de wedkantoren met elkaar en sla je slag bij AZ – Ajax!

De Noord-Hollandse derby AZ Alkmaar – Ajax Amsterdam staat gepland op zondag februari om 16:45 uur in het AFAS Stadion te Alkmaar. Wint AZ of Ajax deze derby in de kaasstad van Nederland? Speel mee via Wedden op Sport en win!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.