Hoge odds Leeuwinnen WK kwalificatieduel Nederland - Wit-Rusland

Aanstaande dinsdag gaan de Leeuwinnen aan het echte werk beginnen. Na de oefenwedstrijd tegen Engeland staat er voor de Oranje-dames een WK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland gepland. De ploeg van bondscoach Mark Parsons moet winnen wil het eerste worden in de poule. Wil jij wedden op Oranje en wil je hoge odds scoren met de Leeuwinnen? Check de quoteringen bij het WK kwalificatieduel Nederland – Wit-Rusland en doe mee via Wedden op Sport!

Historie Nederland – Wit-Rusland

De Oranje-dames hebben de heenwedstrijd in Wit-Rusland al achter zich. Vorig jaar oktober speelden de Leeuwinnen in Stadion Dinamo te Minsk en wonnen er met 0-2. Lieke Martens en Danielle van de Donk waren de trefzekere speelsters in dit WK-kwalificatie heenduel. In 2015 speelden de landen een oefenduel tegen elkaar. Toen wisten het Nederlandse vrouwenteam de Wit-Russen met 8-0 te verslaan.

Terug naar de kwalificaties voor het WK2023 voor vrouwen dat in Australië en Nieuw-Zeeland plaats gaat vinden. Na zes duels staat Nederland op de tweede plaats in poule C. De ploeg van bondscoach Parsons moet IJsland voor zich duiden. De IJslanders hebben een punt meer. In september dit jaar spelen de Leeuwinnen thuis tegen IJsland en dat duel kan nog weleens bepalend zijn welk land zich direct plaats voor het wereldkampioenschapstoernooi.

Het land dat zich als eerste plaatst in de poule krijgt de WK-ticket direct in handen. De nummer twee moet nog play-offs doen. Voor de overige drie landen is de WK-kwalificatiecampagne na de groepsfase voorbij.

Favorieten

Het Nederlands vrouwenelftal is bij de meeste bookmakers favoriet voor dit duel. Dat heeft mede te maken met de Head 2 Head statistieken waarin de Leeuwinnen merendeel de baas zijn geweest over de Wit-Russen. Ook de stand in de poule zegt veel over de favorietenrol van de Leeuwinnen. Nederland staat op de tweede plaats met veertien punten. Wit-Rusland heeft vier punten en staat op de vierde plaats, maar heeft wel twee wedstrijden minder gespeeld dan de Oranje-dames.

In de poule won Oranje vier van de zes duels. Alleen van Tsjechië werd niet gewonnen. Zowel uit als thuis werd het een gelijkspel tegen het Tsjechische damesteam. De Wit-Russische dames wonnen een van de vier duels, twee gingen er verloren en eenmaal werd het een gelijkspel.

Odds Nederland – Wit-Rusland

En dan gaan we door naar de pre-odds in het 1×2 spelsysteem van de bookmakers. Door de favorietenrol van de Oranje-dames, zullen de hoogste pre-odds te vinden zijn bij een zege van Wit-Rusland. Gemiddeld staan er quoteringen van x40.00 keer de inleg ingedeeld bij winst van de Wit-Russische damesploeg.

Komen ‘onze’ Leeuwinnen niet verder dan een gelijkspel in de Grolsch Veste te Enschede, dan keren de bookmakers gemiddeld x13.50 keer je speelbedrag uit.

Een overwinning van het Nederlandse damesteam wordt het meest voorspeld en heeft dus ook de hoogste winstkansen.  De bookmakers keren dan ook een gemiddelde pre-odd van x1.10 keer je speelbedrag uit.

Wedden op Voetbal

De Oranje-leeuwinnen komen de komende tijd veel in actie. Na de kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland volgt nog een oefenduel tegen Finland en daarna begint voor de dames het EK in Engeland. Wil jij niets missen van het programma van de Nederlandse voetbalvrouwen? Bezoek dan regelmatig deze website en je vindt de beste bookmakers met de beste pre-odds voor Oranje.

Wedden op Voetbal is niet geheel zonder risico’s. Elke euro die je inlegt, kun je verliezen als je voorspellingen toch niet uitkomen. Speel bewust en stop op tijd via Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.