Hoge odds halve finale Europa League RB Leipzig - Rangers FC

Op donderdagavond wordt in de Red Bull Arena in Leipzig de eerste halve finale in de UEFA Europa League gespeeld. Deze gaat tussen RB Leipzig en Rangers FC. De Schotse formatie wordt geleid door trainer Giovanni van Bronckhorst. Kan de Nederlandse coach winnen bij de Duitse ploeg en daarmee een goede uitgangspositie verkrijgen voor de return? Scoor hoge odds voor deze halve finale Europa League RB Leipzig – Rangers FC via Wedden op Sport.

Historie RB Leipzig – Rangers FC

RB Leipzig en Rangers FC hebben elkaar nog niet vaak ontmoet. Het enige onderlinge treffen tot nu toe vond plaats in 2017. Dit was toen een oefenduel dat door de Duitse ploeg simpel met 4-0 werd gewonnen, maar dat is alweer vijf jaar geleden inmiddels.

Donderdagavond is het bepaald geen oefenduel, maar een strijd om de ticket voor de finale van de Europa League. RB Leipzig heeft nog nooit in de finale van dit Europese toernooi gestaan. De ploeg bestaat ook pas sinds 2009. Rangers FC stond in seizoen 2007-2008 nog in de finale van de Europa League, maar verloor die vervolgens van Zenit Sint-Petersburg met 2-0.

De heenwedstrijd vindt plaats in de Red Bull Arena van RB Leipzig. Volgende week volgt de return in het Ibrox Stadion te Glasgow. De ploeg die het in deze twee duels het beste deed, mag zich gaan opmaken voor de finale tegen West Ham United of Eintracht Frankfurt. Deze twee teams spelen donderdag ook de heenwedstrijd van de halve finales.

Favorieten

RB Leipzig is duidelijk favoriet. Dat komt mede doordat de Duitse ploeg aanstaande donderdag voor eigen publiek zal spelen. De laatste twee maanden heeft de ploeg uit Leipzig weinig punten laten liggen in de Bundesliga en wist het ook de Europa League goed door te komen, maar afgelopen weekend verloor Die Roten Bullen met 1-2 van 1. FC Union Berlin.

Het Rangers FC van trainer Giovanni van Bronckhorst heeft een iets minder lange ongeslagen reeks opgebouwd. In de Schotse Premiership staat de ploeg tweede en verliest het zelden een duel, maar in de Europa League verliep het allemaal wat stroever. De uitwedstrijden bij SC Braga en Rode Ster Belgrado gingen verloren, maar de ploeg van trainer Giovanni zette dat in de thuisduels weer recht.

Odds RB Leipzig – Rangers FC

De quoteringen laten nogmaals zien dat RB Leipzig de favoriet van dit duel is. Mochten de bookmakers het helemaal mis hebben en gaat trainer Van Bronckhorst met zijn formatie winnen in de Red Bull Arena? Dan kunnen de bookies pas echt gaan dokken, want de quotering voor winst van Rangers FC staat op maximaal x9.00 keer het speelbedrag ingedeeld.

De odds in het 1×2 spelsysteem van de bookmakers staan ook hoog ingedeeld bij een gelijkspel. Komt er donderdag geen winnaar in Leipzig, dan keren de wedkantoren maximaal x4.75 keer de inleg aan je uit als jij dit al vooraf ook had ingevuld.

Een overwinning van RB Leipzig staat genoteerd op een maximale pre-odd van x1.36 keer je inleg. Wil je meer uit een zege van het Red Bull team halen? Bekijk dan de diverse spelopties eens bij de bookmakers en ontdek nog meer hoge quoteringen.

Wedden op Voetbal

Wedden op de Europa League wordt steeds leuker nu het toernooi verder vordert en de sterkste ploegen overblijven. De bookmakers spelen hier goed op in door leuke speelstrategieën en bookmakersdeals aan te bieden.

Wil jij ook Wedden op Voetbal? Doe dat dan altijd verantwoord en bewust. Een weddenschap in de pre-fase telt alleen als die op tijd is ingevuld. Voor de wedstrijd van RB Leipzig – Rangers FC dient je voorspelling voor donderdag 28 april 21:00 uur binnen te zijn, want dan start de wedstrijd en worden de odds omgezet in live-betting.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.