Hoge odds Eredivisie FC Twente - PSV Eindhoven

De Grolsch Veste is zaterdag het decor van de Eredivisie wedstrijd FC Twente – PSV Eindhoven. De ploegen treffen elkaar in de vijfde speelronde van de Nederlandse competitie. Wedden op Sport zocht de hoge pre-odds van de Nederlandse bookmakers voor je op.

Historie FC Twente – PSV Eindhoven

De laatste seizoen zijn FC Twente en PSV Eindhoven even sterk als ze elkaar treffen in Enschede. Tot aan seizoen 2017-2018 was er geen winnaar in de Grolsch Veste tussen beide teams. In dat seizoen kwam PSV nog met 0-2 winnen van de Tukkers. In 2013 staat de laatste zege van FC Twente genoteerd. In dat jaar werd het 3-1 voor de ploeg in Enschede. Vorig seizoen werd er zesmaal gescoord in de Grolsch Veste. PSV slaagde erin drie keer het net te raken en FC Twente deed dat ook: eindstand 3-3!

FC Twente speelde afgelopen week nog een inhaalduel tegen Excelsior Rotterdam. De ploeg van trainer Ron Jans won dat duel voor eigen publiek met 4-0.

PSV speelde in het Philips Stadion tegen FC Volendam en won dat duel met 7-1. In de Eredivisie is de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij nog altijd ongeslagen.

Favorieten

De bookmakers zien PSV Eindhoven als favoriet voor dit duel tegen FC Twente. De Eindhovenaren hebben een stabielere reeks resultaten opgebouwd en dus zijn de bookmakers ervan overtuigd dan de Eindhovenaren komen winnen.

De laatste drie wedstrijden in Enschede hield FC Twente goed stand tegen PSV en wist er een punt aan te verdienen als de Eindhovenaren terug naar huis keerden. PSV wint dus lang niet altijd gemakkelijk in de Grolsch Veste, maar toch zien de bookmakers als reden de Eindhovenaren als favorieten aan te wijzen.

Odds FC Twente – PSV Eindhoven

De favorietenrol van de Eindhovense ploeg resulteert zich in hoge quoteringen bij een gelijkspel en een overwinning van FC Twente. Als de Tukkers winnen, keren de Nederlandse bookmakers tot maximaal x4.00 keer het speelbedrag aan je uit.

Een overwinning van PSV is in de pre-fase goed voor een pre-odd die bij TOTO Sport oploopt tot x1.92 keer je speelbedrag.

Een gelijkspel is bij de online wedkantoren tot maximaal x4.30 keer de inleg waard. Vind de meest actuele quoteringen in het 1×2 spelsysteem bij de bookmakers op Wedden op Sport.

Wedden op Voetbal

Wedden op Voetbal kan bij veel bookmakers, maar de betrouwbaarste wedkantoren van Nederland vind je bij Wedden op Sport. Hier kan je veilig inzetten op heel veel voetbalwedstrijden, maar ook een weddenschap op tennistoernooien, Formule 1 races en wielrennen is mogelijk. Ontdek welke bookmaker jou het meest te bieden heeft en bereid je goed voor op een weddenschap. Zo verhoog je de kansen te winnen en hoge odds te scoren met jouw voetbalkennis!

Wil je wedden op de wedstrijd FC Twente – PSV Eindhoven? Doe dit dan voor zaterdag 3 september om 18:45 uur, want dan begint het duel in de Grolsch veste. De bookmakers vervangen de pre-odds dan voor live betting quoteringen. Voor meer informatie over live wedden kan je ook terecht op de bookmakerspagina van Wedden op Sport. Vergelijk de quoteringen en bookmakers met elkaar, zet in op het speltype waar jij wilt scoren en win de leukste bookmakersbeloningen.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.