Hoge odds Conference League return SK Slavia Praag - Feyenoord

Feyenoord Rotterdam heeft een zware week voor de boeg. De ploeg van trainer Arne Slot moet donderdag van Slavia Praag winnen wil het naar de halve finale van de Europa Conference League doorgaan. Wedden op Sport zet de pre-odds voor deze Conference League return SK Slavia Praag – Feyenoord Rotterdam voor je op een rij. Meespelen kan vandaag al! Wordt jij de meester voorspeller van deze week?

Historie Feyenoord – Slavia Praag

Het is al de vierde wedstrijd van dit Conference League seizoen dat Feyenoord een duel tegen Slavia Praag speelt. De teams kwamen elkaar in de groepsfase ook al tegen. In Groep E werden de Rotterdammers eerste, maar hadden de meeste moeite met Slavia. In de Rotterdamse Kuip werd het 2-1 en in Praag werden de punten gedeeld bij een 2-2 eindstand.

Vorige week speelden de teams opnieuw tegen elkaar in De Kuip. Ook dit keer bleek maar weer dat de Tsjechische ploeg het Feyenoord erg lastig kan maken. Het werd 3-3 in Rotterdam en daarmee is donderdag in het Sinobo Stadion alles nog mogelijk.

Met Luis Sinisterra heeft Feyenoord een van de topscoorders van de Conference League in handen. De aanvallers van de Rotterdamse formatie wist in dit nieuwe Europese toernooi het net negen keer te raken. Sinisterra maakte ook vorige week nog een goal tegen Slavia. Bij de Tsjechische ploeg maakt Yira Sor de meeste goals in deze competitie. De Nigeriaan maakte er tot nu toe zes en staat op de achtste van de topscoorders lijst net een plaatsje boven zijn landgenoot en Feyenoord-speler Cyriel Dessers. Vorige week zorgde Sor voor het laatste doelpunt van de wedstrijd voor zijn ploeg Slavia Praag.

Favorieten

Feyenoord is heel licht favoriet voor deze uitwedstrijd in Praag. De laatste keer dat de ploeg van trainer Slot Praag bezocht was vorig jaar november. Het 2-2 gelijkspel dat toen het resultaat was, liet zien dat de teams aan elkaar gewaagd zijn.

Toch moet er een ploeg winnen in het Sinobo Stadion om aan te sluiten bij de laatste vier. De kans op een overwinning van Feyenoord wordt door de bookmakers en voetbalwedders onder ons net iets meer verwacht dan winst voor thuisploeg Slavia.

Odds Feyenoord – Slavia Praag

Hoe hoog zijn de quoteringen dan en hoe groot is het verschil in de pre-wedstrijd fase? De hoogste pre-odds in het 1×2 spelsysteem hebben we voor je opgezocht. Je kunt de hoogste odds scoren bij een gelijkspel. Is er binnen de regulaire speeltijd geen winnaar aan te wijzen, dan kan je maximaal x3.50 keer de inleg scoren bij de betere online bookmakers.

Een overwinning van SK Slavia Praag staat net iets hoger ingeschaald dan een zege van Feyenoord. Wint de Tsjechische ploeg, dan keren de bookmakers maximaal x2.75 keer je inleg uit.

Een overwinning van Feyenoord en dus ook een ticket voor de halve finales van de UEFA Europe Conference League staat op een maximum quotering van x2.45 keer de gekozen inleg op die uitslag.

Wedden op Voetbal

Nu de Conference League toe is aan het tweede deel van de kwartfinales zijn er steeds meer voetbalwedders die ook  weddenschappen gaan sluiten bij Nederlandse bookmakers. De quoteringen worden dan ook steeds aantrekkelijker en daar kun jij van profiteren. Speel mee, maar bereid je wel altijd goed voor zodat je je winstkansen kunt vergroten. Wedden op Voetbal is leuk als je het bewust en verantwoord doet. Tips voor veilig wedden vind je bij het veelgestelde vragenoverzicht van Wedden op Sport.

Wil je wedden via de pre-fase op de return van Slavia Praag – Feyenoord? Doe dit dan voor donderdag 14 april 21:00 uur, want dan trappen de teams af in het Sinobo Stadion te Praag.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.