Hoge odds Conference League kwalificatie play-offs AZ Alkmaar - Gil Vicente FC

Voor AZ Alkmaar wordt het de komende week alles op alles zetten in de play-offs van de Europa Conference League. AZ kan de groepsfase halen en een extra ticket scoren voor de Nederlandse clubs inde UEFA Champions League. AZ moet dan de tweeluik winnen van Gil Vicente FC. De Alkmaarders treffen de Portugese ploeg aanstaande donderdag in het AFAS Stadion. Bij Wedden op Sport vind je hoge odds voor de kwalificatie play-offs van AZ Alkmaar – Gil Vicente FC.

Historie AZ Alkmaar – Gil Vicente FC

Voor AZ Alkmaar is het Portugese Gil Vicente FC geen bekende. Voor zover bekend is, hebben de Alkmaarders nog niet eerder gespeeld tegen de subtopper uit Portugal.

De druk ligt hoog bij AZ Alkmaar om de groepsfase van de Conference League te bereiken. De Nederlandse KNVB heeft AZ zelfs vrij gegeven voor de derde speelronde van de Eredivisie die de Alkmaarders normaal gesproken thuis tegen N.E.C. Nijmegen zouden spelen. Als AZ wint, komt Nederland boven Portugal te staan op de coëfficiëntenranglijst en dat zou betekenen dat Nederland twee directe Champions League-tickets te verdelen krijgt, en één in de derde voorronde van het miljardenbal.

Favorieten

De bookmakers voorspellen een zege van AZ in Alkmaar. De hoogste pre-odds keren de wedkantoren uit als Gil Vicente wint in Alkmaar. De Alkmaarse ploeg speelt thuis en dat weegt toch altijd net iets zwaarder mee bij het indelen van de quoteringen.

De Alkmaarders hebben indruk gemaakt in de thuiswedstrijd tegen Dundee United. In de heenwedstrijd leek AZ niet sterk genoeg voor de Schotse ploeg dat met 1-0 won. In Alkmaar walste AZ over Dundee heen door met 7-0 te winnen. Gil Vicente kan die resultaten niet op tafel leggen, maar versloeg wel Riga FC in de vorige voorronde van de Conference League met 4-0 in eigen huis.

Odds AZ Alkmaar – Gil Vicente FC

De odds in de pre-fase rijzen de pan uit voor de thuiswedstrijd van AZ. De hoogste odds in het 1×2 spelsysteem staan ingedeeld bij een zege van Gil Vicente. Als de Portugese ploeg komt winnen, dan keert bookmaker Bet365 tot maximaal x5.85 keer de inleg uit.

Bij een gelijkspel maken de Alkmaarders het zich een stuk lastiger met oog op de return in Portugal, maar kunnen voetbalgokkers een quotering van maximaal x4.15 keer de inleg scoren.

Een zege van Gil Vicente zou een ramp zijn voor de Alkmaarders, maar voetbalgokker verdienen er bij TOTO Sport een maximale bookmakers-odd van x1.60 keer de inleg mee.

Wedden op Voetbal

Nu AZ Alkmaar en FC Twente bijna de groepsfase van de Europa Conference League weten te halen, wordt er steeds meer gewed op de wedstrijden van de Nederlandse clubs in Europa. Feyenoord haalde vorig jaar de finale en dat maakt de Conference League populair bij de Nederlandse voetbalgokkers.

Wil jij ook Wedden op Voetbal, maar weet je nog niet precies hoe dat werkt? Lees dan ons kenniscentrum goed door. Ontdek hoe het gokken bij bookmakers werkt en hoe je veilig en verantwoord inzet op jouw favoriete wedstrijden, competities of spelers. Voor de wedstrijd AZ – Vicente dienen de voorspellingen voor donderdag 18 augustus 21:00 uur binnen te zijn. Dan begint de wedstrijd en schakelen de bookmakers van pre-odds over naar quoteringen voor live betting.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.