Hoge odds bij TOTO KNVB bekertoernooi topper Ajax - FC Utrecht

Hoofdsponsor TOTO.nl heeft voor de komende speelronde in het bekertoernooi flink uitgepakt. Vooral bij de topper tussen Ajax en FC Utrecht kan er flink gescoord worden. Ajax is natuurlijk favoriet, maar een bekerstunt van de Domstedelingen levert je momenteel zomaar tien keer (!)  je inleg op. Pak deze unieke kans en scoor de hoogste odds bij Wedden op Sport!

Historie

De TOTO KNVB Beker is een Nederlandse voetbalcompetitie georganiseerd door de nationale voetbalbond KNVB. Het toernooi is de oudste nog bestaande voetbalcompetitie van Nederland.

De competitie wordt van oudsher afgewerkt in het knock-outsysteem. Tussen 1994 en 2003 werd de knock-outfase voorafgegaan door een groepsfase.

De finale van het toernooi wordt sinds 1989 traditiegetrouw in Stadion De Kuip afgewerkt. Voorheen werd deze finale vaak op Hemelvaartsdag gespeeld. Later is de finale verplaatst naar een eerdere datum, zodat deze plaatsvindt voorafgaand aan de play-offs in de Eredivisie. In 2010 bestond de finale uit veiligheidsoverwegingen uit twee wedstrijden, in 2020 is de finale niet gespeeld.

De bekerwinnaar mag het volgende seizoen deelnemen aan de traditionele opening van het seizoen, de Johan Cruijff Schaal. De winnaar van de beker plaatst zich bovendien rechtstreeks voor de UEFA Europa League groepsfase. Afgelopen jaar was dat Feyenoord. Normaal gesproken doen er ook amateurteams mee aan het bekertoernooi, maar vanwege het verbod op wedstrijden in het amateurvoetbal zag de KNVB daar dit seizoen vanaf. Deze speelronde is de eerste ronde met alleen profclubs.

Favorieten

Bij Ajax – FC Utrecht is er volgens de bookmakers maar één favoriet en dat is Ajax Amsterdam. De ploeg van trainer Erik ten Hag zat de afgelopen weken in een dip, werd uitgeschakeld in de Champions League en verloor punt na punt in de Eredivisie. Afgelopen weekend was er weer sprake van herstel doordat er met 4-0 werd gewonnen van PEC Zwolle.

Dat FC Utrecht de underdog is, is sowieso wel logisch. Maar gezien de huidige vorm van de ploeg van trainer Rene Haké is de keuze van de bookmakers voor Ajax helemaal duidelijk. FC Utrecht verloor in de laatste zes wedstrijden drie keer en speelde ook drie keer gelijk. De laatste zege van Utrecht is hierdoor de 2-4 overwinning op FC Dordrecht, in de vorige ronde van het KNVB bekertoernooi.

Odds

De Nederlandse bookmaker TOTO zet de odds voor winst van Ajax laag in: x1,17 keer je inleg. Daarmee hopen ze je te verleiden tot het spelen op een andere uitslag, want daar zijn de quoteringen een stuk hoger!

Bij een gelijkspel kan je al rekenen op een winstbonus van x6,60 keer het ingelegde aantal euro’s. De uitkering die TOTO.nl doet aan spelers die gokken op FC Utrecht loopt helemaal de spuigaten uit. Bekert Utrecht woensdagavond door? Dan ligt er voor spelers die dit goed voorspelden x10,00 hun inzet klaar bij de online wedkantoren!

De online bookmakers hebben overigens allemaal ook een live wedden optie: hiermee kan je tijdens dit bekerduel nog meespelen door je voorspelling te plaatsen. Doe je dit via onze bookmakerspagina, dan is de kans groot dat je de beste deal scoort!

Wedden op Voetbal

Wedstrijden in bekertoernooien zijn altijd aparte duels. Waar Ajax vaak de betere is van FC Utrecht, amper een maand geleden won Ajax nog met 0-3 in de Domstad, liggen de verhoudingen in de beker vaak anders. Vorig seizoen nog wist FC Utrecht de Amsterdammers uit het bekertoernooi te knikkeren: 2-0 winst voor de Domstedelingen. Zo zie je dat Wedden op Voetbal veel kan opleveren, zeker bij een bekerstunt!

Speel jij woensdag ook mee? Plaats dan nu je weddenschap en wordt de winnaar van deze zestiende finale speelronde in het TOTO KNVB bekertoernooi 2020 – 2021 door te Wedden op de KNVB-beker!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.