Hoge odds Ajax - PSV in Johan Cruijff Schaal 2022

Dit weekend wordt de Johan Cruijff Schaal 2022 gespeeld. Ajax Amsterdam en PSV Eindhoven treffen elkaar zaterdag 30 juli in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. De bookmakers op Wedden op Sport keren hoge odds uit als jij als voetbalgokker de juiste voorspellingen bij de wedkantoren achterlaat. Speel mee met Ajax – PSV en win fraaie bookmakersbonussen door succesvol te wedden op voetbal! 

Historie Ajax – PSV

De Johan Cruijff Schaal is de Nederlandse supercup die eenmaal per jaar gespeeld wordt. Het is een wedstrijd tussen de kampioen en bekerwinnaar van het vorige seizoen. Ajax Amsterdam werd in mei dit jaar kampioen 2021-2022 en PSV Eindhoven won in dat seizoen de beker. Het is de tiende keer sinds 1996 dat de Johan Cruijff Schaal tussen Ajax en PSV gespeeld zal worden.

Vorig jaar stonden de Ajacieden en Eindhovenaren ook tegenover elkaar in de Johan Cruijff Schaal. PSV won de eerste prijs van het nieuwe seizoen door Ajax met 0-4 te hebben verslagen in de Arena te Amsterdam. De PSV’ers Noni Madueke (2x), Yorbe Vertessen (1x) en Mario Götze (1x) wisten het net van Ajax-doelman Remco Pasveer goed te vinden.

In 2020 werd de Johan Cruijff Schaal door de coronapandemie niet gespeeld. In 2019 wist Ajax de schaal te winnen. Ook dit keer was dat tegen PSV. Het werd toen 2-0 voor de Amsterdamse ploeg door treffers van Kasper Dolberg en Daley Blind. In totaal won PSV de Johan Cruijff Schaal twaalf keer. Ajax mocht de schaal negen keer in de vitrinekast plaatsen.

Favoriet Ajax – PSV

Bij de online bookmakers zijn ze er wel uit. Ajax is favoriet van de Johan Cruijff Schaal 2022. Ajax Amsterdam is de regerend kampioen en wist de Eindhovenaren na de verloren wedstrijd in de Johan Cruijff Schaal flink af te straffen.

De Amsterdammers wonnen in de Eredivisie met 5-0 en 1-2 van de PSV’ers. De KNVB bekerfinale werd wel door de Eindhovense ploeg gewonnen (2-1). Toch wordt Ajax bestempeld als de favoriet van deze 25ste Johan Cruijff Schaal wedstrijd sinds de invoering van deze prijs in 1996.

Odds Ajax – PSV

De pre-odds zijn dan ook het hoogst ingedeeld bij een gelijkspel en zege van PSV. Als de wedstrijd na negentig minuten speeltijd nog niet beslist is, keren de bookmakers tot maximaal x4.00 keer de inleg uit aan voetbalgokkers die dit vooraf al hadden voorspeld.

Een zege van PSV is bij veel Nederlandse bookmakers ook tot maximaal x4.00 keer de inleg waard. Een hoge odd dus voor een club die vorig seizoen de Ajacieden zo slim af waren.

Voorspel je een overwinning van Ajax in het 1×2 spelsysteem van de bookmakers, dan kan je dat tot maximaal x1.84 keer het speelbedrag gaan opleveren.

Wedden op Voetbal

De Johan Cruijff Schaal 2022 is een mooie gelegenheid om te Wedden op Voetbal. De pre-odds kunnen nog hoger oplopen, maar laat je voorspellingen wel voor zaterdag 30 juli 20:00 uur achter bij de wedkantoren! Dus wil je meedoen via de pre-fase. Vanaf dat tijdstip is live wedden wel mogelijk. Ontdek de bookmaker met de beste deal voor jouw voorspellingen en sla je slag via Wedden op Sport met de Johan Cruijff Schaal 2022: Ajax – PSV!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.