Hoge bookmakers-odds voor return FC Twente - FK Cukaricki in voorronde Conference League

FC Twente heeft plaatsing voor de play-offs van de Europa Conference League helemaal in eigen hand. De Tukkers wonnen de heenwedstrijd in de derde voorronde van het Europese toernooi met 1-3 van FK Cukaricki. Aanstaande donderdag komt de Servische ploeg naar Enschede voor de return. Wedden op Sport  zocht de bookmakers-odds voor deze return FC Twente – FK Cukaricki alvast voor je op. Speel mee en voorspel FC Twente – Cukaricki!

Historie FC Twente – FK Cukaricki

FC Twente ontmoette het Servische FK Cukaricki vorige week voor het eerst. De ploeg uit Enschede speelde de heenwedstrijd van de derde voorronde in de Europa Conference League tegen Cukaricki. De ploeg van trainer Ron Jans won met 1-3 in Belgrado. Daan Rots, Michel Vlap en Joshua Brenet maakten de doelpunten voor de Tukkers. Het schot van Cukaricki kwam van de voet van Stefan Kovac.

Na de eerste ontmoeting in Belgrado speelden beide teams afgelopen weekend weer in de eigen competitie. FC Twente speelde de eerste wedstrijd van de Eredivisie tegen N.E.C. Nijmegen. In de Goffert won FC Twente met 0-1 en dat was genoeg voor de eerste drie punten in dit nog prille seizoen van de Nederlandse Eredivisie

In Servië speelde Cukaricki thuis tegen Sp. Subotica. De ploeg van trainer Dusan Kerkez won met 2-0 van de ploeg. De Servische Superliga is inmiddels vijfspeelronden ver en Cukaricki staat momenteel op de tweede plaats.

Favorieten

De Nederlandse bookmakers zijn het met elkaar eens. FC Twente gaan we terugzien in de play-offs van de Europa Conference League. Mocht dit uitkomen, dan zijn de Tukkers nog maar een stap verwijderd van de groepsfase van het nieuwe Europese toernooi.

De Enschedese ploeg heeft die favorietenstatus vooral te danken aan de prestaties in de heenwedstrijd. Dat de Tukkers in Belgrado al driemaal wisten te scoren geeft de bookies alvast veel vertrouwen voor de wedstrijden in de Grolsch Veste.

Odds FC Twente – KF Cukaricki

De bookmakers hebben de hoogste pre-odds noteringen klaarstaan als Cukaricki donderdag gaat winnen in Enschede. De hoogste pre-odds vinden we bij een zege van de Servische ploeg. In het 1×2 spelsysteem lopen de pre-odds op tot maximaal x12.50 keer de inleg als de Servische ploeg komt zegevieren in Enschede.

Een gelijkspel is bij de bookmakers een hoge pre-odd van maximaal x5.75 keer de inleg waard. In dit geval zou FC Twente al doorgaan naar de play-offs van de Conference League.

Bij winst van FC Twente zijn de bookmakers bereid tot maximaal x1.28 keer de inleg uit te keren als Twente donderdag wint van Cukaricki.

Wedden op Voetbal

Wil je ook meedoen en Wedden op Voetbal wedstrijden als FC Twente – FK Cukaricki? Ga dan naar de bookmakerspagina op Wedden op Sport en ontdek de Nederlandse bookmaker waar jij het prettig vindt om te wedden op sport.

De bookmakers op Wedden op Sport zijn door de Nederlandse Kansspelautoriteiten goedgekeurd. Dat betekent dat jij als voetbalgokker veilig kunt wedden op Eredivisie voetbal, Europese en internationale voetbalwedstrijden. Bereid je goed voor op een weddenschap met Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.