Hoge bookmaker-odds play-off duel Rangers FC - PSV Eindhoven Champions League

PSV Eindhoven speelt aanstaande dinsdag tegen Rangers FC voor een plaatsje in de groepsfase van de UEFA Champions League. De Eindhovenaren gaan eerst op pad naar Rangers FC in Glasgow. Wedden op Sport vond hoge bookmaker-odds voor dit play-off duel. Vul je voorspellingen in voor de wedstrijd Rangers FC – PSV Eindhoven en scoor de hoogste pre-wedstrijd quoteringen bij deze heenwedstrijd in de Champions League play-offs.

Historie Rangers FC – PSV Eindhoven

PSV Eindhoven neemt het dinsdag op tegen de UEFA Europa League finalist van vorig seizoen. Rangers FC met trainer Giovanni van Bronckhorst aan het roer verloor die finale van Eintracht Frankfurt. PSV strandde vorig seizoen in de kwartfinales van de Europa Conference League. Het Engelse Leicester City was net een maatje te groot voor de Eindhovense ploeg.

Rangers FC en PSV Eindhoven speelden in 2011 voor de laatste keer tegen elkaar. Het betrof toen de achtste finales van de Europa League. De heenwedstrijd werd in Eindhoven gehouden, maar PSV kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen de ploeg uit Schotland. Op bezoek bij Rangers wisten de Brabanders met 0-1 te winnen en gingen ten koste van de Schotse ploeg door naar de kwartfinales van de Europa League.

Favorieten

De bookmakers trekken zich er weinig van aan dat Rangers FC de finalist van de Europa League 2021-2022 is. De quoteringen zijn gelijkwaardig ingedeeld en dat heeft veel te maken met de goede start die PSV dit seizoen maakte.

De ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij versloeg AS Monaco in de vorige kwalificatieronde, wist de Johan Cruijff Schaal te winnen van Ajax Amsterdam en maakte een goed begin aan de Eredivisie tegen FC Emmen. Of dat alles ook genoeg is om Rangers FC te verslaan moet de komende week nog blijken, maar de bookmakers hebben geen favoriet voor dit heenduel in Glasgow.

Odds Rangers FC – PSV Eindhoven

De Nederlandse bookmakers schalen de pre-odds bij een gelijkspel het hoogst in. De wedkantoren keren tot maximaal x3.35 keer de inleg aan je uit als het een gelijkspel wordt op Ibrox. Dit is gelijk ook de hoogste quotering in het 1×2 spelsysteem.

Een overwinning van PSV Eindhoven is in de pre-fase een quotering van maximaal x2.90 keer de inleg waard. Deze pre-odd vonden we bij bookmaker Unibet.

Bij een zege van Rangers FC maakt trainer Van Bronckhorst een goede start richting Champions League en kunnen voetbalgokkers tot maximaal x2.50 keer de inleg verdienen bij een correcte voorspelling op de Schotse formatie.

Wedden op Sport

Deze week en volgende week worden de play-offs gespeeld en wordt duidelijk welke clubs de loting van de UEFA Champions League gaan bijwonen. Gaat PSV ook de koker in voor de loting of wordt dat het Rangers FC van trainer Van Bronckhorst? Bij de bookmakers op Wedden op Sport kun je nu al je voorspellingen voor de heenwedstrijd en de terugwedstrijd in Eindhoven achterlaten.

Wil je ook Wedden op Voetbal, maar weet je nog niet precies bij welke bookmaker of voor welke quotering je gaat inzetten? Ons kenniscentrum geeft informatie over het voorspellen van voetbalwedstrijden. Op de bookmakerspagina kan je de bookmakers gemakkelijk met elkaar vergelijken. Speel mee win dinsdagavond met Rangers FC – PSV!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.