Hoge bookmaker-odds Eredivisie duel AZ Alkmaar - FC Twente

In de Eredivisie neemt AZ Alkmaar het aanstaande zondag op tegen FC Twente. AZ staat derde in de Eredivisie en FC Twente is vijfde. De ploegen kunnen zondag dus weleens aan elkaar gewaagd zijn als het tegen elkaar gaan opnemen in het AFAS Stadion. Wedden op Sport zocht de hoogste bookmakers odds voor je op. Speel mee en plaats de winnende voorspelling bij AZ – Twente! 

Historie AZ Alkmaar – FC Twente

Op 13 maart dit jaar kwam FC Twente voor het laatst op bezoek bij AZ. De ploeg van trainer Ron Jans wist met een 0-1 zege zelfs drie punten mee terug te nemen naar Enschede. Joshua Brenet was goed voor die ene treffer in dit duel. Precies een jaar eerder won AZ met 4-1 van FC Twente.

AZ Alkmaar liet dit Eredivisie seizoen punten liggen tegen N.E.C. Nijmegen. Voor eigen publiek wist de ploeg van trainer Pascal Jansen niet te winnen van de Nijmeegse ploeg. Het werd op 1 september een 1-1 gelijkspel in Alkmaar. Vorige week maakte AZ dat weer goed door FC Emmen te hebben verslagen met 0-3 bij de Drentse ploeg.

FC Twente wist de Europa Conference League groepsfase net niet te bereiken en dat kwam even hard aan in Enschede. Inmiddels zit het zelfvertrouwen er weer goed in bij de Tukkers. De ploeg van trainer Jans won vorig weekend met 2-1 van PSV in de Grolsch Veste. Een week eerder werd Excelsior Rotterdam al met 4-0 verslagen.

Favorieten

De ploegen staan in de top vijf van de Eredivisie en AZ heeft maar één punt meer dan de Tukkers. De ploegen kunnen zondagmiddag heel goed aan elkaar gewaagd zijn. De bookmakers wijzen AZ aan als de meest logische favoriet.

De Alkmaarse formatie speelt thuis en worden aangemoedigd door eigen supporters. AZ is dus iets meer in het voordeel, zo redeneren de online bookmakers. De hoogste bookmaker odds zul je dus vinden bij een zege van de Tukkers of bij een gelijkspel.

Odds AZ Alkmaar – FC Twente

De pre-odds bij dit duel zijn het hoogst ingedeeld bij een gelijkspel. Bookmaker Unibet gaat tot maximaal x3,75 keer de inleg uitkeren als het een puntendeling wordt in Alkmaar.

Winst van FC Twente levert iets meer op dan een overwinning van AZ als je meespeelt in het 1×2 spelsysteem. De quotering bij een overwinning van de Tukkers staat op maximaal x3.50 keer je speelbedrag ingedeeld. Deze pre-odd hanteert Bet365.

Een overwinning van AZ wordt het meest voorspeld en levert maximaal x2.16 keer het speelbedrag op als de Alkmaarders zondag winnen in eigen huis. Check alle pre-odds van de bookmakers op de bookmakerspagina van Wedden op Sport.

Wedden op Voetbal

Wedden op Voetbal wordt pas echt leuk als je wint met jouw voorspellingen en de bookmakers jou moeten uitbetalen. Het plaatsen van een correcte voorspelling kan puur geluk zijn, maar in de meeste gevallen gaat het om een goede voorbereiding. Check voordat je gaat wedden hoe de clubs ervoor staan. Mist de ploeg waar jij op wilt wedden belangrijke spelers en wat is de huidige vorm van de tegenstander? Wedden op Sport helpt je graag met succesvol wedden op voetbalwedstrijden als AZ – Twente.

Wil je wedden in de pre-fase dan dienen je voorspellingen bij de bookmakers binnen te zijn voordat de wedstrijd begint. Het duel AZ  Alkmaar – FC Twente zal op zondag 11 september om 16:45 uur worden afgetrapt in het AFAS Stadion.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.