Bookmakers Conference League odds: AZ Alkmaar - SK Dnipro

Aanstaande donderdag gaan AZ Alkmaar en SK Dnipro uitmaken welke ploeg groepswinnaar wordt van de Europa Conference League. In Groep E staat AZ eerste en Dnipro tweede. Beide teams zijn zeker van overwinteren. Het AFAS Stadion te Alkmaar is donderdagavond het decor. De beste bookmakers odds bij AZ Alkmaar – SK Dnipro scoor je bij Wedden op Sport!

Historie AZ Alkmaar – SK Dnipro

AZ Alkmaar en SK Dnipro wisten beide de meeste punten te pakken in Groep E van de Europe Conference League. De Alkmaarse ploeg versloeg FC Vaduz tweemaal en wist ook uit bij SK Dnipro drie punten te pakken. Het duel werd door de oorlog in Oekraine gespeeld in buurland Slowakije en door de Alkmaarders gewonnen met 0-1. De ploeg van trainer Pascal Jansen had de meeste moeite met Apollon Limassol. Op bezoek bij de Cypriotische ploeg verloor AZ met 1-0. In Alkmaar werd wel gewonnen van Apollon:3-2.

SK Dnipro wist wel twee keer te winnen van Apollon Limassol. De ploeg van trainer Valeriy Gorodov won uit met 1-3 en thuis met 1-0 van Apollon. Tegen FC Vaduz liet Dnipro punten liggen. De uitwedstrijd in Liechtenstein werd nog met 1-2 gewonnen, maar de terugwedstrijd werd een puntendeling: 2-2.

Favorieten

Bij dit duel is AZ Alkmaar favoriet. De ploeg van trainer Jansen speelt voor eigen publiek. Bovendien hebben de Alkmaarders een hoge status in Europees voetbal. Vorig seizoen won het de poulefase van de Conference League ook al als groepswinnaar. Dnipro komt daarin pas kijken.

Beide ploegen hoeven niet meer te winnen om te overwinteren. Wel komt de groepswinnaar na de winterstop een speelronde later pas in actie. De nummers twee in de poules spelen de zestiende finales. De groepsleiders gaan direct door naar de achtste finales. Volgens de bookmakers heeft AZ de beste papieren om de poule te winnen.

Odds AZ Alkmaar – SK Dnipro

De Nederlandse bookmakers verwachten dus groepwinst van AZ in de Conference League. De hoogste odds vind je dan ook bij een overwinning van Dnipro. Als de Oekraïense ploeg wint, keert bookmaker Bet365 tot maximaal 9.00 keer het speelbedrag uit.

Bij een gelijkspel is AZ ook groepswinnaar. Voetbalgokkers die vooraf een gelijkspel hebben ingevuld bij bookmakerskantoor Unibet kunnen tot maximaal 5.50 keer het speelbedrag tegemoet zien.

Een zege van de Alkmaarders wordt het meest voorspeld. De hoogste pre-odd bij winst van AZ wordt door BetCity uitgekeerd en staat momenteel op 1.35 keer het speelbedrag ingedeeld.

Wedden op Voetbal

Om succesvol te Wedden op Voetbal heb je wat kennis van de sport en van online gokken op sportwedstrijden nodig. Bij Wedden op Sport helpen we je graag op weg naar de beste deals. Op onze website kun je de bookmakers met elkaar vergelijk en weet je precies waar je de hoogste quoteringen kunt vinden. Speel verantwoord en bewust, want dan blijft voetbalwedstrijden voorspellen leuk!

De Europe Conference League wedstrijd AZ Alkmaar – SK Dnipro wordt gespeeld op donderdag 3 november. Het duel wordt gehouden in het AFAS Stadion te Alkmaar en begint om 18:45 uur. Tot dit tijdstip kunnen je in de pre-fase wedden op AZ – Dnipro. Tijdens de wedstrijd kan er live gewed worden. Bezoek de bookmakers en vul je voorspellingen in.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.