Historische herstart Duitse Bundesliga: de bal rolt weer!

Dit weekend is de herstart van de Duitse Bundesliga. Een grote stap, want dit is de eerste grote voetbalcompetitie in Europa die weer van start gaat nadat alles werd stilgelegd vanwege het coronavirus. Door tal van maatregelen is Duitsland erin geslaagd de voetbalwereld weer op gang te krijgen. Speelronde 26 zal zaterdag en zondag worden afgewerkt. Wedden op Sport blikt vooruit op een voetbalweekend waar we lang naar hebben uitgekeken!

Historie

De Bundesliga is de hoogste divisie in het Duitse betaald voetbal. Ze is ingevoerd naar een besluit van de Duitse voetbalbond op 28 juli 1962 in Dortmund en sinds het seizoen 1963/64 wordt er elk jaar gespeeld om het kampioenschap, ook dit jaar! De huidige kampioen is ook de Recordmeister. Sterker nog dit is zelfs de bijnaam van Bayern München. De ploeg uit Zuid-Beieren staat ook nu weer bovenaan. met 55 punten uit 25 wedstrijden. Eerste achtervolger is Borussia Dortmund: met 51 punten uit 25 duels.

Al sinds begin april zijn de Duitse deelstaten met de centrale overheid in overleg om deze herstart mogelijk te maken. Door middel van coronatesten, quarantainemaatregelen en tal van restricties op en rondom het veld is het gelukt de competitie in mei al van start te laten gaan. De ogen van de hele (voetbalwereld) zullen gericht zijn op de Bundesliga als zaterdagmiddag om half-4 de eerste twee duels beginnen.

Favorieten

In deze 26e speelronde zijn er een al een paar heerlijke clashes! Te beginnen al op zaterdag als Borussia Dortmund het in de Rivierderby opneemt tegen Schalke ’04. Dortmund is favoriet, maar Schalke kan in deze derby vaak net iets meer dan normaal.

Union Berlin ontvangt in de Duitse hoofdstad Bayern München, de koning van het Duitse voetbal. De ploeg uit München, ook wel FC Hollywood genaamd, is uiteraard favoriet. Maar na de gedwongen pauze is het afwachten hoe de ploegen ervoor staan.

Vanuit Nederlands perspectief is ook de wedstrijd tussen Werder Bremen (Davy Klaassen) en Bayer Leverkusen (Peter Bosz) interessant. Bremen bungelt onderin en dreigt te degraderen als er niet snel punten gepakt worden. Leverkusen daarentegen doet het juist bijzonder goed en kan zich met een beetje geluk zelfs plaatsen voor de Champions League. Coach Peter Bosz vindt zijn ploeg momenteel terug op plaats vier.

Odds

Bij TOTO.nl zijn de odds alweer vastgesteld en de enige legale bookmaker van Nederland pakt direct weer flink uit! De pre-wedstrijdquoteringen in het 1×2 spelsysteem zijn bij vrijwel elke Bundesliga wedstrijd lekker hoog. Zo staat er voor winst van Dortmund in de Rivierderby een odd van x1,49 keer je inleg mee. Pakt Schalke op vreemde bodem de drie punten, dan loopt de uitkering voor spelers die dit vooraf goed weten te voorspellen al op naar x5,70 keer het aantal ingelegde euro’s! Een gelijkspel is ook niet mis: x4,25 keer je inleg!

Bij Union Berlin tegen Bayern lopen de odds vooral op als de Bayern verzuimt de volle winst te pakken. Een overwinning van Union zondagavond is bij TOTO gemiddeld x12,25 keer je inleg waard! Een fantastische odd! Wordt het een gelijkspel in Stadion An der Alten Forsterei, dan keert de bookmaker x6,20 keer het ingelegde speelbedrag uit aan iedereen die dit vooraf wist te voorspellen! Gok jij op Bayern München? Dan zijn je winstkansen wellicht het hoogste, maar de odd is dat niet: x1,19! Dus speel je op safe of ga je voor goud?

Wedden op Voetbal

Eindelijk kan er weer gegokt worden op een echt potje voetbal. Natuurlijk werd er in Wit-Rusland nog gevoetbald en is ook de K-League inmiddels van start gegaan, maar Wedden op Voetbal wordt pas echt leuk als de topteams ook weer meedoen. Met de Duitse Bundesliga is dat zonder meer het geval. Wedden op Sport beloont haar bezoekers graag met een mooie odds en interessante deals. Check onze bookmakerspagina voor alle spelopties en quoteringen bij TOTO.nl en mis deze historische competitieherstart niet!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.