Halve finale EURO2020: Denemarken - Engeland

Wie staat er zondag 11 juli in de finale van EURO2020? Dat is de grote vraag als woensdagavond wordt afgetrapt op Wembley bij Denemarken – Engeland. Denk jij als voetbalpunter nu al te weten wie de finalist wordt? Zet dan in via Wedden op Sport en scoor de beste EURO2020 deals! 

Statistieken Denemarken – Engeland

De Deense formatie wint niet vaak van Engeland. In de voorgaande veertien ontmoetingen vielen er drie overwinningen te noteren. Maar de laatste keer dat beide landen elkaar troffen, was er wel winst voor Denemarken. Tijdens de Nations League ontmoeting in 2020 werd het 1-0 voor het Deense voetbalelftal. De meest besproken speler van dit EK, Christian Eriksen, scoorde de enige treffer in dat duel.

Favoriet Denemarken – Engeland

De Engelse ploeg is ondanks het recente verlies tegen de Denen wel favoriet als er woensdagavond in Londen wordt afgetrapt voor de tweede halve finale op dit EK. Dat komt deels omdat ze thuis spelen en veel Engelse fans in Wembley aanwezig zullen zijn, maar ook deels omdat Engeland indruk heeft gemaakt in de voorgaande wedstrijden. Zo werd Oekraïne met 0-4 verslagen.

Denemarken daarentegen kende een moeizame start van het toernooi en moest tussendoor ook flink bikkelen om de benodigde punten te pakken. De kwartfinale tegen Tsjechië eindigde ook in een benauwde (maar terechte) 1-2 overwinning. Uitzondering in dit verhaal was de achtste finales tegen Wales. Daar haalde de Denen flink uit: 0-4 winst.

Odds

Bij de online bookmakers is het duel Denemarken – Engeland bijzonder populair. Nu zowel Nederland als België kansloos zijn voor de titel storten veel laaglanders zich op deze wedstrijd. De sympathie ligt duidelijk bij Denenarken, maar de Engelse formatie is bij de meeste punters toch favoriet voor een finaleplaats.

Een winnende voorspelling op Engeland staat in de pre-fase op maximaal x1,70 keer het ingelegde speelbedrag. Dat betekent dat elke tien euro ingezet op deze uitslag € 17,50 euro oplevert in het 1×2 spelsysteem.

Gok jij op winst voor Denemarken? Dan lopen de bonussen nog hoger op! Je scoort maximaal x5,30 keer je inleg als jij speelt op de Denen en die ploeg zondag in de finale staat.

Wordt er pas na verlenging en/of strafschoppen bekend wie er naar de EURO2020 finale gaat? Dan is het feest voor iGamers die hebben ingezet op een gelijkspel. Hun maximale uitkering kan dan oplopen tot maar liefst x3,50 keer de inleg!

Wil je liever live gokken? Meld je dan nu aan bij één van de wedkantoren waar je veilig kunt spelen en doe mee via onze bookmakerspagina. Live gokken kan ook met je smartphone. Speel mee met mobiel gokken en scoor altijd en overal door te Wedden op Voetbal.

Wedden op EURO2020

Wil jij ook nog scoren op dit EK? Wees er dan snel bij, want er zijn nog maar drie duels te gaan. Denemarken – Engeland is van de twee halve finales de wedstrijd met de hoogste odds! Speel op de verrassing en scoor als Denemarken wint of ga voor zekerheid en pak een lekkere extraatje als de Engelsen zegevieren!

Denemarken – Engeland wordt gespeeld op woensdag 7 juli en begint om 21:00 uur op Wembley. Zet voor de aftrap in om de pre-odds te scoren of log in tijdens de wedstrijd voor het live gokken op deze halve finale van het Europees kampioenschap voetbal 2021!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.