Haalt PSV de groepsfase van de Champions League tegen Rangers FC?

Aanstaande dinsdag speelt PSV Eindhoven uit bij Rangers FC voor een plaatsje in de groepsfase van de UEFA Champions League. PSV versloeg Sturm Graz relatief gemakkelijk, maar kunnen de Eindhovenaren dit kunstje overdoen tegen de ploeg in Glasgow? Haalt PSV de groepsfase van de Champions League tegen Rangers FC? Voorspel de heenwedstrijd via Wedden op Sport!

Historie Rangers FC – PSV Eindhoven

Vorig jaar speelden PSV ook al de play-offs van de Champions League tegen Rangers FC. De Eindhovense ploeg wist toen de groepsfase niet te halen. Rangers FC was een maatje te groot voor de Eindhovense formatie. In Glasgow hielden de Brabanders nog stand door een gelijkspel (2-2) uit het vuur te slepen. In Eindhoven won Rangers FC met 0-1 en ging daarmee ten koste van PSV door naar groepsfase van het miljardenbal.

In 2011 speelden de teams tegen elkaar in achtste finale van de Europa League. De Eindhovense ploeg wist de heenwedstrijd in het Philips Stadion geen verschil te maken met de Schotse club (0-0), maar in de return won PSV met 0-1. Jeremain Lens maakte toen het bevrijdende doelpunt voor de Eindhovenaren.

Favoriet

De Nederlandse bookmakers wijzen PSV Eindhoven aan als licht favoriet in dit heenduel op Ibrox. De quoteringen bij winst van Rangers FC of PSV wijken niet ver uit elkaar. De wedkantoren zijn het tweeluik van vorig seizoen nog niet vergeten.

PSV wist in de vorige speelronde redelijk gemakkelijk af te reken met Sturm Graz. De heenwedstrijd werd 4-1 in Eindhoven en in het Oostenrijkse Graz werd het nog eens 1-3 voor PSV. Rangers FC had het duidelijk een stik lastiger tegen Servette FC. In Glasgow werd een 2-1 zege geboekt. In Geneve werd het een 1-1 gelijkspel. De Schotse ploeg verzekerde zich dus nipt voor deze play-offs.

Odds Rangers FC – PSV Eindhoven

De quoteringen bij de uitwedstrijd van PSV in de play-offs staan er goed bij. In het 1×2 spelsysteem vinden voetbalgokkers de hoogste quotering bij een gelijkspel. Mochten de teams elkaar in evenwicht houden op Ibrox, dan keren de wedkantoren tot 3.40 keer het speelbedrag uit.

Een overwinning van Rangers FC is een hoge quotering waard. De Nederlandse bookmakers hebben de odds bij winst van de Schotse voetbalclub op maximaal 2.65 keer het speelbedrag ingedeeld. Een hoge quotering voor een ploeg die in eigen huis aantreedt.

Wint PSV? Ook dan kunnen voetbalgokkers rekenen op een maximale uitbetaling van 2.65 keer het speelbedrag. Ontdek de beste odds en (combi)-deals via Wedden op Sport.

Wedden op Voetbal

Met nog één speelronde te gaan, is het bijna bekend welke voetbalclubs dit seizoen de groepsfase van de Champions League mogen spelen. Gaat PSV naast Feyenoord ook de koker van de loting in? De 1-3 zege op Vitesse zal de Eindhovenaren ongetwijfeld wat vertrouwen geven voor deze heenwedstrijd in Schotland.

Wedden op Voetbal wedstrijden is leuk en dat moet het ook blijven. Speel daarom altijd mee bij de betrouwbaarste bookmakers van ons land. Dan ben je er zeker van dat je wordt uitbetaald als je een correcte voorspelling hebt ingevuld. De voorspellingen voor de heenwedstrijd van PSV tegen Rangers FC dienen voor dinsdag 22 augustus 21:00 uur binnen te zijn. Dan is de aftrap op Ibrox en strijdt PSV voor een goed resultaat om de klus volgende week in Eindhoven af te kunnen gaan maken.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.