Haalt Bayern Munchen de finale van de Wereldbeker voor clubteams 2020?

Bayern München speelt komende maandag de halve finale om de Wereldbeker voor clubteams. Tegenstander is het Egyptische Al Alhy. Lukt het de Duitse topformatie om de Afrikaanse winnaar van de Champions League te verslaan en daarmee een ticket voor de finale te veroveren? Zet nu in via Wedden op Sport en scoor met een winnende weddenschap op Bayern München – Al Ahly!

Historie

Al sinds 1960 wordt er om de wereldbeker gespeeld. De huidige opzet werd in 2001 voor het eerst ingezet en sinds 2005 is dit het vaste format: alleen de continentale kampioenen mogen deelnemen aan dit jaarlijks voetbaltoernooi, alle wedstrijden worden in een knock-out systeem gespeeld en de kampioenen uit Europa en Zuid-Amerika zijn direct geplaatst voor de halve finales. Dit jaar zijn dat dus Bayern München (winnaar UEFA Champions League) en Palmeiras (winnaar Copa Libertadores).

Titelverdediger is Liverpool dat vorig jaar in de verlenging van Flamengo won. De Egyptenaar Mo Salah werd de matchwinner. Recordwinnaar van de Wereldbeker voor clubteams is Real Madrid. De Spaanse topclub won al viermaal: 2014, 2016, 2017 en 2018.

Favorieten

Topfavoriet is en blijft – natuurlijk – Bayern München. De Bundesliga club is zowel tegen Al Ahly de favoriet als voor winst in een eventuele finale. De online bookmakers verwerken momenteel veel weddenschappen waarin Bayern München genoemd wordt. Dat is geen verrassing, maar heeft wél invloed op de quoteringen.

Copa Libertadores winnaar Palmeiras wordt gezien als de belangrijkste kandidaat om Bayern in die finale te vergezellen. Zij spelen zondagavond tegen het Mexicaanse Tigres, dat in kwartfinale Ulsan Hyundai (waar de Nederlander Davy Bulthuis speelt) versloeg.

Odds

De online bookmakers hebben de pre-odds aangepast aan de favorietenrollen. Winst van Bayern München in deze halve finale tegen Al Ahly staat bij de TOTO op x1,19 keer uw inleg. Het wedbedrag wordt meer dan tien keer meer waard als Al Ahly maandagavond stunt tegen de Duitse Recordmeister: x10,75 is uitzonderlijk hoog voor een halve eindstrijd in de Wereldbeker voor clubteams!

Wordt de finalist bepaald in de verlenging of door middel van strafschoppen? Dan gaat de champagnefles alvast los bij de spelers die hierop hebben ingezet, want zij mogen gemiddeld x6,70 het ingelegde wedbedrag op hun bankrekening verwachten!

Bij de TOTO hebben ze een special Combi Boost in het leven geroepen. Denk jij dat Bayern maandag wint en dat ook Inter Milaan en Heracles Almelo dit weekend de volle buit grijpen? Speel dan op JA bij TOTO.nl en ontvang x7,00 je inleg als deze voorspelling uitkomt! Bekijk alle wedopties via onze bookmakerspagina en scoor jouw winnende voorspelling.

Wedden op Voetbal

Wedden op de Wereldbeker voor clubteams kan een pak euro’s opleveren. Let wel: bij een foutieve voorspelling verspeelt u de gehele inleg. Bij een winnende weddenschap lopen de bonussen echter ferm op. Zorg voor een straffe voorbereiding en lees alle extra informatie over het online Wedden op Voetbal in de diverse kennisartikelen op deze site.

Bekijk ook nog eens de top bookmakers om de bepalen via welk wedkantoor je het beste kan meespelen. Wint Bayern München deze halve finale en plaatst het zich daarmee voor de finale van de Wereldbeker voor clubteams 2020? Drop je weddenschap vandaag nog en pak de hoogste odds!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.