Grand Slam of Darts 2022: Wie zijn de favorieten?

Vanaf zaterdag 12 november wordt er in Wolverhampton weer gestreden om eindwinst in de Grand Slam of Darts 2022. Op zondag 20 november zal de finale worden afgewerkt. Er doen maar liefst vijf Nederlanders een gooi naar de zege. Kunnen zij titelverdediger Gerwyn Price de baas? Voorspel en gooi de winnende bookmakerspijl via Wedden op Sport.nl!

Historie

De Grand Slam of Darts is een relatief jong evenement. In 2007 werd de eerste editie gehouden. Doordat Phil Taylor, op dat moment de allerbeste darter ter wereld, won kreeg het toernooi direct een grote naam. Taylor won ook de twee edities daarna waardoor het al snel werd omgedoopt tot de grote Phil Taylor show.

Dat was echter snel voorbij toen in 2012 Raymond van Barneveld won en in 2015, 2016 en 2017 Michael van Gerwen er nog drie Nederlandse eindzeges aan toevoegde. Inmiddels is de Grand Slam of Darts een event dat door alle topdarters gewonnen kan worden. Titelverdediger Gerwyn Price zal dan ook weer alle zeilen moeten bijzetten om zijn titel te prolongeren.

Favorieten Grand Slam of Darts 2022

De favorieten voor eindwinst in de Grand Slam of Darts 2022 zijn volgens de online dartsbookmakers Michael Van Gerwen, Gerwyn Price, Johnny Clayton. Peter Wright en Michael Smith. Naast dit vijftal zijn er ook een aantal gevaarlijke outsiders op de deelnemerslijst. De bookies houden ook rekening met een stunt door Damon Heta, Luke Humphries en Rob Cross.

De vier Nederlanders die naast MVG meedoen, behoren volgens de bookmakers niet direct tot de kandidaat eindwinnaars, al moet je mannen als Dirk van Duijvenbode, Danny Noppert, Raymond van Barneveld en Jermaine Wattimena natuurlijk nooit uitvlakken.

Odds Grand Slam of Darts 2022

Een correcte voorspelling op een vierde eindzege voor Michael van Gerwen levert je momenteel bij de online wedkantoren een maximale uitbetaling van 4,50 keer het ingelegde speelbedrag op. Daarmee is Mighty Mike de absolute topfavoriet bij de Nederlandse Sportsbooks.

Achter MVG is het dringen geblazen en voorlopig heeft Price dat duw en trekwerk gewonnen. Zijn pre-tournament outright odd staat op een maximum van 5,00. Peter Wright moet het doen met een quotering van x8,00 en Michael Smith staat tegen 11,00 keer je inleg in de boeken. De laatste favoriet, Johnny Clayton, is bij de top bookmakers die Wedden op Sport voor je heeft opgezocht maximaal 11,00 keer het speelbedrag waard.

En hoe zit het met de Nederlanders? Wil je inzetten op Van Duijvenbode als eindwinnaar? Dan zorgt dat voor een maximale beloning van 19,00, Noppert staat op 28,00, Wattimena en Barney staan tot slot op respectievelijk 191,00 en 201,00 keer het speelbedrag dat je inlegt bij de online bookmakers.

Wedden op Darts

Benieuwd naar alle odds van alle deelnemers en in alle speltypen? Check dan de bookmakerspagina van Wedden op Sport.nl en kies de beste deal voor de darter van je keuze. Zet in voor zaterdag 12 november, want dan begint het toernooi al en dan zullen de odds zeker worden aangepast.

Wil je tijdens de wedstrijden je slag slaan? Vanaf 12 november kan je via onze bookmakerspagina alle actuele odds zien van elk partij die in het Alderderey Leisure Village te Wolverhampton (Engeland) wordt afgewerkt. Scoor jij de winnende deal met het Wedden op Darts? Zet in en win!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.