Formule 1 gokken: Grand Prix Monaco 2024

Wie wint de Formule 1 gokken: Grand Prix Monaco 2024? Plaats je voorspelling op deze race om de wereldtitel via Wedden op Sport.nl om de beste bookmakers odds te scoren. Gaat Max Verstappen winnen op dit iconische stratencircuit of gaat een andere coureur met de bloemen zwaaien? Check de verschillende wedopties via onze bookmakerspagina en race naar winst!

Historie

De luxueuze jachten in de haven van Monaco vormen ook dit weekend weer het decor voor de race, die bekendstaat om zijn tunnel en nauwe bochten, waardoor inhalen een ware uitdaging is. Daarom is de kwalificatie van cruciaal belang. Verstappen won de race op dit circuit op 28 mei 2023. Zal hij zichzelf dit weekend kunnen opvolgen?

De GP van Monaco is een van de oudste op de racekalender. Het is zelfs één van de weinige races die sinds de oprichting van het wereldkampioenschap Formule 1 altijd op de kalender heeft gestaan. Het wordt beschouwd als een klassieker en een van de meest prestigieuze races om aan deel te nemen. Samen met de 24 uur van Le Mans en de Indianapolis 500 behoort het tot de meest gerenommeerde races in de autosport.

Favorieten Grand Prix Monaco 2024

Monaco is een van de weinige races die sinds de oprichting van het wereldkampioenschap Formule 1 op de kalender staat. Het wordt beschouwd als een klassieker en behoort tot de meest prestigieuze races in de autosport. Samen met de 24 uur van Le Mans en de Indianapolis 500 vormt het een van de beroemdste races ter wereld.

De dure jachten in de haven van Monaco en de peperdure auto in de straten van het prinsdom vormen het decor voor de race, die bekendstaat om zijn tunnel en nauwe bochten, waardoor inhalen erg moeilijk is. Daarom is de kwalificatie van cruciaal belang. Verstappen won de race op dit circuit op 28 mei 2023. Zal hij zichzelf in de Grand Prix Monaco 2024 kunnen opvolgen en weer belangrijke punten pakken om zijn wereldtitel te prolongeren?

Odds Grand Prix Monaco 2024

Een overwinning van onze landgenoot Max Verstappen op Monaco is bij de online bookmakers momenteel goed voor een maximale winstbonus van 1,60 keer de inlegwaarde en dat is iets hoger dan de winstbonussen bij de voorgaande races.

Pakt Leclerc in zijn geboorteland de champagne door de race te winnen? Dan zal er door de online bookmakers tot maximaal 5,00 keer het ingelegde gokbedrag worden uitgekeerd. Gaat Lando Norris na zijn tweede plek op Imola stunten door Verstappen de loef af te steken in de straten van Monaco? Dan lopen de quoteringen bij de Nederlandse Sportsbooks die in ons land legaal F1 weddenschappen mogen aanbieden op naar 5,50 keer het inlegbedrag.

Overwinningen behaald door één van de andere coureurs die in Monaco aan de start staan leveren odds op die in de dubbele cijfers terechtkomen. Piastri staat op 10,00, Sainz op 17,00, Perez 19,00 en Alonso zelfs al op 67,00! Bekijk en vergelijk via de Wedden op Sport.nl bookmakerspagina voor alle quoteringen en actuele wedopties bij de F1 GP Monaco.

Wedden op Formule 1

Online Wedden op Formule 1-races verhoogt de spanning tijdens het volgen van de race. Wilt u meedoen met de F1 Grand Prix Monaco 2024? Bekijk dan de bookmakerspagina van Wedden op Sport.nl en ontdek de vele mogelijkheden om geld te verdienen aan de GP-overwinning van Verstappen.

De Formule 1 Grand Prix Monaco 2024 begint op vrijdag 24 mei met de eerste vrije training. De zeer belangrijke kwalificaties vinden plaats op zaterdag 25 mei. Aangezien de startopstelling in Monaco cruciaal is, belooft dit ook een spektakel te worden.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.