Max Verstappen in Grand Prix Miami 2024 op jacht naar alweer een GP zege

In Miami, Florida zal dit weekend alweer de zesde race van het WK Formule 1 2024 worden verreden. Na een tour door Azië trekt het circus nu naar de Verenigde Staten. In de Grand Prix Miami 2024 gaat Max Verstappen op jacht naar zijn vijfde overwinning van dit seizoen. Is het Miami International Autodrome onze landgenoot gunstig gezind of komt er een verrassende winnaar doordat Verstappen een keer niet op het hoogste treetje komt te staan? Race mee door een voorspelling te plaatsen via Wedden op Sport.nl en race naar de hoogste odds door de F1 bookmakers met elkaar te vergelijken!

Historie

De race in Miami staat sinds 2022 weer op de kalender. Max Verstappen pakte in dat openingsjaar direct de volle buit en deed dat vorig jaar nog eens dunnetjes over. Sinds de herinvoering van deze race in Miami is Verstappen dus nog ongeslagen op het Miami International Autodrome.

Dat circuit is speciaal ontworpen voor de Formule 1 race en is aangelegd rond het stadion van het American football team The Miami Dolphins. De eerste editie van de race werd gewonnen door Red Bull-coureur Max Verstappen. Het circuit, met een lengte van 5410 meter, telt 19 bochten en wordt enkele weken voor de race opgebouwd en na afloop weer gedemonteerd. De Grand Prix van Miami heeft met de FIA een contract voor 10 jaar afgesloten, dus Verstappen kan nog vaak terugkomen om zijn zegereeks aan te dikken.

Favorieten Grand Prix Miami 2024

Bij de online bookmakers is Verstappen natuurlijk ook weer de topfavoriet, dat mag geen verrassing meer zijn. Ervan uitgaande dat Verstappen inderdaad de champagnekurk mag laten ploffen is de verwachting bij de bookies dat Charles Leclerc, Lando Norris, Sergio Perez en Carlos Sainz gaan strijden om de tweede plaats.

Mocht Verstappen uitvallen of gewoon een mindere dag (lees auto) hebben, dan zijn dit ook de namen die de meeste kans maken om voor de zege te strijden. De Mercedes mannen Lewis Hamilton en George Russell horen dus beiden niet bij de favorieten of schaduwfavorieten. Dat is in de afgelopen jaren niet vaak het geval geweest. Kunnen ze daardoor juist gaan verrassen in Miami?

Odds Grand Prix Miami 2024

De maximale pre-wedstrijd quoteringen lopen bij een weddenschap op winst voor Verstappen in de race op naar x1,15 keer de inlegwaarde. Dat is de laagste bonus bij deze race, maar ook direct de weddenschap die volgens de online bookmakers de hoogste kans van slagen heeft.

Pakt teamgenoot Sergio Perez in Miami de bloemen? Dan ontvangen spelers die hun geld op de Mexicaan van Red Bull Racing hebben gezet een maximale bookmakers uitbetalingen van 13,00 hun inlegbedrag bij plaatsing van deze voorspelling.

Renstal Ferrari is dit seizoen de grootste uitdager van Red Bull. Als één van beide auto’s van de Italiaanse snelheidsduivels wint in Miami zullen de odds hoog uit gaan vallen. Zo wordt er bij een GP zege van Leclerc op het Autodrome in Miami keren de gokwebsites tot maximaal x17,00 het gekozen wedbedrag uit.

Wint Lando Norris, dan stijgen de bonussen zelfs naar x19,00 en bij een eerste plaats voor de Spanjaard Carlos Sainz junior lopen de uitbetalingen zelf op naar 21,00 keer het ingelegde speelbedrag.

Wedden op Formule 1

Wedden op Sport heeft alle veilige, legale Nederlandse bookmakers op haar website vermeld staan, zodat punters die op races in de Formule 1 willen wedden gemakkelijk kunnen zien waar ze de hoogste odds kunnen scoren.

Plaats je voorspelling voor de race in Miami voordat de lichten op groen springen om tegen de beste pre-race deals mee te spelen. Live gokken kan natuurlijk ook. Zet dan in op zondag 5 mei tussen 22:00 uur en 00:00 uur, want in de periode zal de race verreden worden. Het is een sprintrace, dus op zaterdag 4 mei kan er tussen 18:00 en 19:00 uur ook gegokt worden op de uitslag daarvan. Check alle actuele odds voor het online Wedden op Formule 1 op onze overzichtspagina van de Nederlandse Formule 1 bookmakers.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.