Grand Prix Mexico 2021: Kan Verstappen verder uitlopen op Lewis Hamilton?

Dit weekeinde wordt de Grand Prix Mexico 2021 verreden. Max Verstappen zal er alles aan doen om de voorsprong in de WK stand op Lewis Hamilton verder uit te breiden. Denk jij dat Verstappen hierin slaagt of gok je op een ander scenario? Laat je voorspelling achter bij Wedden op Sport en race naar beste Formule 1 deals! 

Historie Grand Prix Mexico

De Grand Prix van Mexico kent een roerige geschiedenis. De race verdween net zo vaak van de kalender als dat hij weer terugkeerde. Ook de locatie veranderde enkele malen. De Grand Prix werd in 1963 voor de eerste keer voor het Formule wereldkampioenschap gehouden en bleef op de kalender tot de race in 1970 een voorlopig laatste keer gehouden werd.

Het Formule 1 circus keerde in 1986 terug naar Mexico. In 1992 werd de Grand Prix weer van de kalender gehaald, maar keerde weer terug in het F1 kampioenschap in 2015. Jim Clark is met drie overwinningen recordhouder, Hamilton won de race tot nu toe twee keer, net als Verstappen overigens. Beide kunnen dit weekeinde dus Clark evenaren.

Favorieten Grand Prix Mexico 2021

Onze landgenoot Verstappen staat bij veel bookmakers weer bovenaan als het gaat om kansen op eindwinst in deze race. De Grand Prix van Mexico ligt hem goed, hij won de race in 2017 en 2018. De laatste winnaar is echter Lewis Hamilton. De Britse Mercedes coureur weet dus ook exact hoe hij zijn bolide winnend over de Mexicaanse baan moet manoeuvreren.

Naast Verstappen en Hamilton zijn er een stuk of vijf gevaarlijke outsiders waarmee ook in Mexico weer rekening moet worden gehouden. De teamgenoot van Verstappen, Sergio Perez, is er daar één van. Maar ook de tweede rijder van Mercedes, Valtteri Bottas, kan weleens hoge ogen gaan gooien. Lando Norris, Charles Leclerc en Pierre Gasly zijn volgens de online bookmakerskantoren ook dark horses.

Odds

De pre-race quoteringen voor de Grand Prix Mexico 2021 staan voor winst van Verstappen op maximaal x1,75 keer je inleg. Dat betekent dat elke € 10,00 euro op Verstappen na Grand Prix winst €17,50 euro waard wordt!

Denk je dat Hamilton de race op zijn naam gaat schrijven zondag? Speel dan zijn naam en ontvang maximaal x2,75 keer het gekozen speelbedrag als de Brit zegeviert in Mexico.

Perez staat op plaats drie met een pre-race odd van x11,00 en Bottas volgt op plek vier met een quotering van maximaal x21,00. Vijfde is Leclerc. De Ferrari-coureur staat op maximaal x26,00. Carlos Sainz junior zien we daarna volgen met een pre-odd van 34,00. Lando Norris sluit de rij outsiders met een pre-race quotering de maximaal kan oplopen tot x51,00.

Wedden op Formule 1

Het Formule 1 seizoen loopt langzaam maar zeker richting het einde. De Grand Prix Mexico 2021 is dan ook één van de laatste kansen van dit seizoen om te scoren met het Wedden op Formule 1!

Kies jij de juiste coureur als winnaar? Dan verdien je fraaie bookmakersbonussen als je meespeelt via de betrouwbare, veilige en legale bookmakers die Wedden op Sport voor je heeft geselecteerd! Pak jij je kans tijdens de Formule 1 Grand Prix Mexico 2021?

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.