Geen Lewis Hamilton - Wie wint de Grand Prix Sakhir Bahrain 2020?

Het wordt komende zondag waarschijnlijk heel onwennig om een race te beginnen zonder Lewis Hamilton. De Brit is echter vanwege gezondheidsredenen niet in staat om te starten en zal derhalve vervangen worden door George Russell. Nu Hamilton forfait moet geven is de grote vraag: Wie de Grand Prix Sakhir 2020 op zijn naam gaat schrijven? Drop jouw voorspelling bij Wedden op Sport en win!

Historie

De Grand Prix Sakhir wordt verreden op het Bahrain International circuit. Vorige week wist Hamilton hier nog te zegevieren op de reguliere baan, maar deze week zullen de coureurs de langere én snellere buitenbaan nemen. In totaal is een rondje nu 3,543 kilometer lang en bevat elf bochten.

Vanwege de hertekende kalender moest er nog een extra race worden ingepland en aangezien Bahrain over meerdere FIA Grade-1 licenties beschikt (de licentie die nodig is om F1 races te organiseren) was de outer-track van het Bahrain internationale circuit een logische optie. We maken zondag een primeur mee, want op dat deel van de baan is nog nooit een Formule 1 race gehouden.

Favorieten

Het wordt zoeken naar echte favorieten nu Hamilton thuis voor de buis zit. Natuurlijk is Max Verstappen één van de kandidaten om naar de winst te snellen, maar volgens de Limburger is de snelheid op de buitenbaan juist het probleem. “We missen topsnelheid. Simpel zat”, vertelt Verstappen desgevraagd.

Daarmee komen de online bookmakers weer uit bij Valtteri Bottas als grote favoriet. De ploeggenoot van Hamilton bij Mercedes won dit seizoen al een GP en hoopt aan het einde van dit seizoen daar nog een overwinning (of twee) bij te doen. En George Russell, de vervanger van Hamilton, dan? Die wordt door de bookies net onder dit tweetal geplaatst.

Schaduwfavorieten voor winst en of podiumplaatsen zijn Sergio Perez en Alexander Albon, ploeggenoot van Verstappen bij Red Bull Racing.

Odds

In de pre-race odds zorgen bovenstaande verwachtingen voor een heldere verdeling. Achter de naam van zowel Verstappen als Bottas staat een quotering van x2,60 keer je inleg. Russell volgt als derde met een odd van gemiddeld x3,40 keer het ingezette wedbedrag.

Speel je bij TOTO.nl op een andere coureur dan deze drie topfavorieten? Dan maak je kans op enorme winstbonussen. Tegenlijktijd lijkt op voorhand de kans dat er iemand anders dan Bottas, Verstappen of Russell gaat winnen bijzonder klein. Perez zou daar volgens de bookmakers nog de meeste aanspraak op maken. Wint hij? Dan is het feest voor de spelers die zijn naam door hebben gegeven: x26,00 het ingezette speelbedrag. Tien keer zo hoog dus dan de odd van onze landgenoot Verstappen!

Diezelfde quotering staat er ook achter de naam van Albon. Daniel Ricciardo staat momenteel voor x34,00 je inleg in de boeken en voor GP winst van Carlos Sainz junior zijn de bookmakers bereid x51,00 je inzet uit te betalen.

Omdat het rijtje favorieten relatief klein is, zijn er bij TOTO.nl veel race specials te vinden. Check onze bookmakerspagina voor deze (combi)-deals en vergroot zo je winstbonus als je een winnende voorspelling hebt geplaatst!

Wedden op Formule 1

Het seizoen nadert zijn einde. Na de race in Bahrain volgt er alleen nog de krachtmeting in Abu Dhabi. Wil je dit jaar nog een mooie bonus verdienen aan je F1 kennis of weet jij de wedstrategie om maximaal te scoren met je voorspelling? Ga dan direct naar onze bookmakerspagina en knal als eerste over start-finish met een winnende weddenschap op de Grand Prix Formule 1 van Sakhir!

Kies voor wedden in de pre-fase of log zondagavond in tijdens de race om via live wedden je bonus te scoren! Live wedden is de manier om tijdens de race de beste deals te scoren. Het kan bovendien ook via je smartphone waardoor Wedden op Formule 1 op werkelijk elke plek en op elk tijdstip plaats kan vinden.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.