Frankrijk - Duitsland openingsduel in poule des doods

Na de loting zullen veel landen tevreden hebben gekeken naar de poule-indeling op EURO2020. Dat geldt echter niet voor Frankrijk, Duitsland, Portugal en in mindere mate Hongarije. Deze vier landen bevolken gezamenlijk Groep F, de poule des doods. Op dinsdag 15 juni is er direct een kraker: Frankrijk – Duitsland. Wie wint deze eerste poulewedstrijd? Laat je voorspelling achter bij Wedden op Sport!

Historie Frankrijk – Duitsland

Frankrijk – Duitsland is een wedstrijd tussen twee echte voetballanden. Beide elftallen hebben elkaar veertien keer getroffen in vriendschappelijke duels, kwalificatiewedstrijden en eindrondes.

De ontmoeting van dinsdag 15 juni wordt de vijftiende keer dat deze echte voetballanden tegenover elkaar op het veld staan. De Fransen wonnen zeven van die duels, Duitsland zegevierde drie keer en de overige vijf wedstrijden eindigden in een gelijkspel. De laatste wedstrijd die beide landen tegen elkaar speelden, was op 16 oktober 2018. Dat Nations League duel eindigde in een 2-1 overwinning voor de Franse nationale ploeg. Een maandje eerder eindigde het onderlinge duel in Duitsland nog in een bloedeloze 0-0.

Favoriet Frankrijk – Duitsland

Mede door bovenstaande statistiek is Frankrijk licht favoriet bij de bookmakers. De goksites durven het echter niet aan om Duitsland als underdog te bestempelen en houden de odds daarom redelijk gelijk. Daardoor is elke winnende weddenschap minimaal het dubbele van je inleg waard. En dat is natuurlijk goed nieuws, zo vlak voor deze EK topper!

Doordat ze tegen elkaar spelen en ook nog eens Portugal zullen tegenkomen in de groepsfase zijn Frankrijk en Duitsland iets gezakt op de favorietenlijstjes voor eindwinst op dit Europees kampioenschap voetbal. Italië, België, Spanje en Engeland voeren die ranglijst nu aan. Frankrijk, Duitsland en Portugal volgen op de voet.

Odds

De quoteringen bij deze topper in de groepsfase van EURO 2020 staan dus behoorlijk hoog ingeschaald! Dat begint al bij de pre-odds voor winst van favoriet Frankrijk. Daarvoor zijn de bookmakers bereid maximaal x2,45 keer je inzet uit te betalen. Gok jij op winst van de Duitse ploeg? Dan staat daar bij onder meer TOTO.nl een maximale bookmaker bonussen van x2,85 keer het ingelegde speelbedrag tegenover.

In het 1×2 spelsysteem levert een gelijkspel momenteel het meeste op. Komt er dinsdag 15 juni in München geen winnaar bij dit groepsduel? Dan betalen de bookies maximaal x3,10 keer het wedbedrag uit aan alle punters die deze uitslag in de pre-fase hebben doorgegeven op hun wedpagina’s!

Wedden op EURO 2020

Speel jij mee met EURO 2020? Trek dan je virtuele voetbalschoenen aan, strik je veters en haal je kousen op, want Wedden op Sport heeft het hele toernooi lang toffe deals en odds voor je! Check de actuele quoteringen voor Frankrijk – Duitsland via onze bookmakerspagina en kies de aanbieder met de beste (combi)deal! Probeer ook eens de optie live gokken uit. In het live centrum van de top bookmakerskantoren staan tijdens Frankrijk – Duitsland fraaie weddeals op je te wachten. Wellicht scoor jij (ook) daar!

Word jij de winnaar van EURO 2020? Scoren op een EK was nog nooit zo gemakkelijk dankzij de vergelijkingstool van Wedden op Sport.nl! Maar let op: je kan je inleg ook verliezen. Speel daarom verantwoord en lees voordat je meespeelt eerst onze informatiepagina’s door om bewuster online te Wedden op Voetbal!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.