Formule 1: Pakt Verstappen de wereldtitel in de Grand Prix Japan 2022?

Pakt Max Verstappen de wereldtitel in de Grand Prix Japan 2022? Vorige week lukte het in Singapore niet, maar de kansen op een tweede kampioenschap voor de Nederlander liggen deze week een stuk hoger. Als Verstappen de race wint en de snelste raceronde klokt, dan is de wereldtitel een feit. Voorspel de uitslag van deze Formule 1 race via Wedden op Sport en scoor hoge pre-race odds!

Historie GP Japan

De Formule 1 Grand Prix Japan is al sinds 2007 één van de races die aan het einde van het seizoen wordt gehouden. De wedstrijd werd voor het eerst gereden in 1976 en 1977, op de Fuji Speedway waarna het weer van de kalender verdween. In 1987 werd er opnieuw een Japanse grote prijs gereden, deze keer op het circuit van Suzuka. De wedstrijd werd vanaf dat jaar zonder onderbreking gehouden tot 2006, waarna het circuit van Fuji het weer overnam in 2007.

In 2009 werd door Toyota, de eigenaar van de Fuji Speedway, bekendgemaakt dat er vanaf 2010 geen race meer gehouden zal worden op de Fuji Speedway. De race wordt vanaf 2009 wederom elk jaar op Suzuka verreden en daar zullen de F1 piloten dit weekend ook weer in actie gaan komen.

Favoriet Grand Prix Japan 2022

De favoriet voor de Grand Prix Japan 2022 eindwinst is natuurlijk Max Verstappen. Zijn zwakkere optreden in Singapore heeft daar niets aan veranderd. Wel zijn er wat verschuivingen bij de online bookmakers bij de directe achtervolgers van Verstappen. Sergio Perez schuift iets op in de hiërarchie, terwijl George Russel wat wegzakt bij de outsiders die kans maken op Grand Prix winst.

Odds Grand Prix Japan 2022

De pre-race quoteringen bij de Grand Prix Japan 2022 staan scherper dan ooit dit seizoen. Zo pak je bij een overwinning van Verstappen gemakkelijk een maximum bookmakersbonus van x1,50 keer ingelegde speelbedrag op winst voor MadMax.

Bij een overwinning van Leclerc loopt de pre-race quotering sneller op dan de Red Bull Racing bolide van Verstappen. De hoogste odds voor winst van Leclerc staat namelijk op x4,00 het gekozen speelbedrag op de Ferrari coureur. Perez, winnaar in Singapore, is bij de online bookmakers maximaal x10,75 keer je inleg waard als de Mexicaan volgens jou gaat winnen. Daarmee levert de teamgenoot van Verstappen niet iets minder op dan zeges van Lewis Hamilton x12,50 en Carlos Sainz junior x16,00.

Wedden op Formule 1

F1-gokkers zijn niet alleen snelle jongens, maar het zijn vooral punters die weten waar ze goed kunnen scoren. Formule 1 leent zich namelijk uitstekend voor het voorspellen van de uitslag. Met onze eigen Max Verstappen als toonaangevende coureur is het niet heel moeilijk om de favoriet vaste te stellen. Hierdoor is Verstappen voor veel mensen een extra bron van inkomsten geworden.

Ook meespelen met de Formule 1 Grand Prix Japan 2022? Check de odds. Voorspel de racewinnaar, snelste raceronde, het podium of de uitslag van bijvoorbeeld de kwalificatie op de Wedden op Formule 1 bookmakerspagina. En wie weet race jij naar winst!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.