Formule 1 odds: Grand Prix Miami 2023

Het Formule 1 circus is neergestreken in de Verenigde Staten. Komende zondag zal de Grand Prix Miami 2023 worden verreden en dat levert weer een hoop weddenschappen op bij de F1 bookmakerskantoren. Wie wint deze race en rijdt op zondag 7 mei aanstaande als eerste onder de zwart-wit geblokte finishvlag door? Voorspel de Grand Prix Miami en race naar de hoogste F1 quoteringen via Wedden op Sport.nl!

Historie

De Grand Prix van Miami is een Formule 1-race die vanaf 2022 op de F1 kalanders prijkt. De race zal verreden worden op het Miami International Autodrome. Het circuit, met een lengte van 5410 meter, telt 19 bochten en wordt enkele weken voor de race opgebouwd en na afloop weer gedemonteerd. De Grand Prix van Miami staat sinds vorig jaar op de Formule 1-kalender en het contract voor de race is voor 10 jaar afgesloten, dus tot en met 2032 zal het F1 circus hier jaarlijks terugkeren. 

Het circuit is speciaal ontworpen voor de Formule 1 race en is aangelegd rond het stadion van het American football team The Miami Dolphins. De eerste editie van de race werd gewonnen door onze eigen Max Verstappen, die in zijn Red Bull bolide alle andere favorieten achter zich wist te houden.

Favorieten Grand Prix Miami 2023

Dankzij die overwinning en de overmacht van Red Bull Racing in het huidige seizoen is Verstappen voor de editie van 2023 ook weer de te kloppen man. Een overwinning van de Nederlander is volgens de bookmakers dan ook het meest logische. Zijn grootste concurrent? Teamgenoot en Azerbeidzjan winnaar Sergio Perez.

Outsiders bij deze Amerikaanse Grand Prix zijn Hamilton (Mercedes), Fernando Alonso (Aston Martin), George Russell (Mercedes) en Charles Leclerc (Ferrari).

Odds Grand Prix Miami 2023

De pre-race quoteringen staan weer behoorlijk scherp en starten bij Verstappen al relatief hoog. Een zege van de leider om het WK Formule 1 levert bij de top bookmakers waar je op Formule 1 races kunt wedden tot maximaal 1,50 keer het ingelegde speelbedrag op.

Met een winnende voorspelling op winst voor Perez, die dus ook in Azerbeidzjan iedereen te snel af was, levert tot maximaal x3,50 keer de inzetwaarde op. Dat is dus drie keer zo hoog als bij winst voor Verstappen. Een andere interessante naam om op te spelen is Leclerc. De Monegask staat derde bij de bookies en dus is zijn quotering ook scherp. De maximale hoogte is momenteel 11,00 het speelbedrag.

Achter de naam van Alonso staat in de pre-race fase een quotering die kan oplopen tot maximaal x15,00. Hamilton staat in de kanshebberslijstjes nog lager en dus zijn die odds bij winst van de Brit nog hoger. De maximale hoogte bedraagt x26,00.

Wedden op Formule 1

Wil je alle quoteringen van alle deelnemers weten en met elkaar vergelijken? Check dan de Wedden op Sport overzichtspagina en vergelijk alle actuele odds en deals voor de GP Miami 2023. Meespelen? Zet dan in voordat zondag de race begint of sla je slag bij de live gokken op Formule 1.

Wedden op Formule 1 races? Doe het slim, verantwoord en verstandig door je bookmakersdeal te scoren via de beste vergelijkingswebsite voor sportweddenschappen in Nederland: Wedden Op Sport.nl! Speel bewust, 18+.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.